18. ročník festivalu HRADY CZ se uskuteční v areálu nedaleko vodního hradu Švihov.

Na základě pozitivních ohlasů pro vás i v roce 2023 v rámci letní hradní festivalové šňůry otevřeme mobilní festivalové VIP Hradní kempy ve všech místech konání festivalu Hrady CZ. VIP Hradní kemp nabídne maximální možný komfort na úrovni klasických moderních kempů a ocení ho především ti návštěvníci, kteří za rozumný poplatek požadují nadstandardní festivalové ubytovací služby.

VIP Hradní kemp má plánovanou kapacitu zhruba 1400 návštěvníků resp. 700 stanů (stany si návštěvníci staví vlastní). Půjde o bezpečný, oplocený, hlídaný a osvětlený prostor s nonstop recepcí a úschovnou, možností dobití mobilních telefonů, nákupem potravin a nápojů, sprchami s teplou vodou, umývárnami a WC s pravidelným úklidovým servisem.
VIP Hradní kemp má limitovanou kapacitu a proto funguje na principu "kdo dřív přijde, ten dřív bydlí". Doporučujeme proto koupit si vstupenku v předprodeji. Budete tak na festival přijíždět s jistotou zajištěného ubytování a také s úsporou v podobě levnější vstupenky do VIP Hradního kempu (případně i na celý festival).

Kabáti, vyhlášení nejlepší kapelou v anketě Český Slavík za rok 2012.
Kryštof je česká hudební skupina, kterou založili Richard Krajčo, Nikolaj Arichtev, Jarda Blahut, Bisi Arichtev a Pavel Studník v roce 1993 v Havířově.
Kapela, složená ze tří členů, vznikla v roce 2014 na základech členů skupiny Dolls in the factory (Šimon Bílý a Mirai Navrátil), kteří chtěli věci posunout novým směrem vůči českému publiku, k této dvojici se záhy přidal...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeňský kraj Akce v obci Švihov

Podobné akce