Petr Rímský a Misitu + Ota Maňák j.h.:Koncert mezi knihami

Petr Rímský a Misitu + Ota Maňák j.h.:Koncert mezi knihami

Adresa:

Plzeň, Macháčkova 28

Termín: 21.9.2021
Vstupné:

70,- / 100,- Kč

21září úterý 19:00

Žánr: koncerty


"V Plzni v knihovně hrávám se svými přáteli velmi rád. Úžasná atmosféra a vlastně i akustika, blízkost diváků fyzicky téměř na dosah, ale především duchem (snad úplně na dosah). Není to žádné "pojď na pivo, někdo tam prý dnes hraje", což jsou místa, kde zásadně nehrávám. Mezi knihami zásadně ano a rád. Občas sám jen s mou milou partou Misitu, občas s sebou přivezu nějakého milého a skvělého hosta, protože se rád potkávám. To totiž žádné sítě nenahradí.

Mým hostem bude tentokrát skvělý Ota Maňák z Bohumína, generální ředitel skupiny Sluníčko. Hluboký hlas, poetické písně, sranda s ním je, jeden z mála lidí, o kterém lze bez uzardění říct, že umí hrát na kytaru a hlavně je škaredší než já, takže vedle něj vypadám dobře :-)))

Tak si rezervujte kousek času a napište si to, dejte vědět dobrým lidem a já se budu těšit, že si nějakou zazpíváme i spolu .

Ahóóój!"

Petr Rímský 

Milan Kaplan ostravský bard a organizátor napsal: "Když se řekne písničkář, tak vlastně hned vzniká v hlavě rychlé spojení s folkem, a to, aniž by to tak bylo správně. Písničkáři jsou totiž muzikantskou kategorií, která překračuje žánrová vymezení a kterou najdeme u dechovky, jazzu, folku, hip hopu, metalu i mainstreamu. A není vůbec důležité, do které žánrové škatulky je posadíme, pokud si přiznáme, že to zásadní je jejich schopnost vyprávět a že je hříchem neslyšet a nenaslouchat. Petr Rímský - fenomenální kytarista, tvůrce zničujících manuálů à la "Prvních 1440 nejzákladnějších akordů pro začátečníky". Autor knihy Ze života muzikantského. Sametový hlas tam někde dole a vtipné žonglování se slovy a pocity..."

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

25duben čtvrtek

Ubytování v okolí akce Petr Rímský a Misitu +...

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (10.6 km)