Nebílovské divadelní léto 2021 - Program na záchranu mužů

Nebílovské divadelní léto 2021 - Program na záchranu mužů

Adresa:

Nebílovy, Nebílovy 1

Termín: 28.8.2021

Žánr: divadločinohra komedie open air divadlo pod širým nebem letní scéna zámek

Umělci: Roman ZachSandra Nováková


"Program na záchranu mužů" Luboš Balák

Režie: Luboš Balák
Hrají: R. Zach, S. Nováková

Komedie ze sexuologické laboratoře. Nikdo o něm neví, a to je dobře, protože ten program je tajný. Jistá část vědecké veřejnosti se totiž domnívá, že muži melou z posledního. Že se na rozdíl od komunikativních a flexibilních žen do moderního světa nehodí, protože se mu nedokáží přizpůsobit. Muži mají čím dál méně možností se předvést nebo něco velkého vykonat. Jejich svaly a pěsti dnes zastupují všelijaké stroje. Severní i jižní pól jsou dobyty – i vše ostatní na této planetě. Nikoho není třeba chránit před divokou zvěří, protože divoká zvěř neexistuje. Muži opouštějí své tradiční pozice. Některé indicie dokonce připouštějí, že degenerují. Propadají trudnomyslnosti a zmaru. A to je škoda.

A tak vznikl tajný program na záchranu mužů. V Národním ústavu duševního zdraví v Klánovicích u Prahy jsou s ním nejdál. Pojďme se podívat do sexuologické laboratoře SL2, jaké způsoby záchrany mužů se jim zatím podařilo vyvinout. Napínavá komedie s překvapivým koncem

Vstupenky je možné zakoupit na portále Plzeňská vstupenka nebo na pokladně zámku Nebílovy - zde přijímáme pouze hotovost.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Plzeňský kraj Akce v obci Nebílovy

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Nebílovské divadelní...

Sweet HomePříchovice (9.3 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (11.5 km)

Vila VerunkaPlzeň (19 km)