Chotěšovský festival vína 2021

Chotěšovský festival vína 2021

Termín: 7.8.2021
Vstupné:

100 Kč včetně skleničky / 50 Kč bez skleničky

7srpen sobota 13:00

Žánr: festivalyvínogastro


Srdečně vás zveme na 4. ročník oblíbeného Chotěšovského festivalu vína. Festival se kvůli koronavirové pandemii uskuteční v netradičním termínu v sobotu 7. 8. 2021.

V magických prostorách kláštera Chotěšov se v sobotu 7. 8. představí celkem 16 vybraných vinařství výhradně z České republiky. Mezi účastníky budou jak dobře známé tváře, tak i nové neokoukané značky. Nabídka vína bude velice pestrá, takže si každý návštěvník nepochybně přijde na své. Zkrátka nepřijdou ani ti, co se chtějí dobře najíst. V rámci food zóny bude nachystán široký sortiment tradičních i méně tradičních pokrmů.

Nedílnou součástí akce bude doprovodný program. Odpoledne bude k poslechu a tanci hrát Cimbálová muzika Miroslava Kotlára. V podvečer proběhne již tradiční taneční vystoupení chotěšovského Spolku májovníků. Večer pak zahraje uznávaný plzeňský revival band Hibaj. Po celý den budou probíhat komentované prohlídky interiérů kláštera. Otevřeno bude rovněž hasičské muzeum či historická vodárenská věž s vyhlídkou na Chotěšov a jeho blízké okolí. Programem bude provázet moderátor Luděk Holý.

Vstupné včetně festivalové sklenice činí 100 Kč. Vstupné bez skleničky činí 50 Kč. Vstup do budovy konventu a do věže bude zpoplatněn zvlášť.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Chotěšovský festival...

Sweet HomePříchovice (15.1 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (21.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (21.8 km)