Přejít na stránky Ticketpro.cz

Pilsen Golf Masters

Adresa:

Dýšina, Horomyslická 1

Termín: 9.8.2013 11.8.2013
Vstupné:

viz. níže

9srp - 11srp celý den

Žánr: ostatní akcesoutěž


Již potřetí se do České republiky vrací již nejvyšší evropská profesionální soutěž v podobě turnaje ze série Ladies European Tour. Dějiště turnaje se po dvou ročnících ve středních Čechách přesouvá do západočeské metropole Plzně v podobě Golf Parku Plzeň – Dýšina. 

Již potřetí se do České republiky vrací již nejvyšší evropská profesionální soutěž v podobě turnaje ze série Ladies European Tour. Dějiště turnaje se po dvou ročnících ve středních Čechách přesouvá do západočeské metropole Plzně v podobě Golf Parku Plzeň – Dýšina.

Turnaj si již nalezl své pevné místo v kalendáři Ladies European Tour a všechny hráčky si Českou republiku velmi oblíbili a rádi se sem vrací či čelní hráčky z Order of Merit této soutěže. Ročník 2012 přinesl strhující podívanou, která vyvrcholila těsným vítězstvím hvězdy z největších Melissy Reid z Anglie.Toto vítězství bylo velmi zasloužené, když přišlo v nelehké životní etapě této hráčky, a o to více ji všichni přihlížející diváci vítězství přáli a fandili.

Věřme, že 3 pokračování příběhu Ladies European Tour v České republice přinese neméně hodnotné výkony a zasloužené vítězství. Budeme fandit jistě i domácím hráčkám, kterým se v roce 2012 tolik nedařilo a nepodařilo se zopakovat umístění české hráčky Kláry Spilkové v TOP 10 z úvodního ročníku 2011. O to více se budeme těšit na české profesionální i amatérské zastoupení na ročníku 2013, které by díky letnímu termínu turnaje mohlo znamenat i přítomnost nejlepších českých dámských amatérských nadějí, které se předešlých ročníků nemohli zúčastnit z důvodu jejich celoročního studia na špičkových golfových univerzitách ve Spojených státech amerických.

Opět se budeme těšit na přítomnost hráček jako Melissa Reid (vítězka ročníku 2012), Jade Schaeffer (vítězka ročníku 2011), Caroline Masson (tvář turnaje 2012 a přední hráčka LET), Carly Booth, Laura Davies, Diana Luna, Karen Lunn a další přední hráčky LET. Jednáme i o účasti hvězd jako jsou Ai Miyazato (vítězka mnoha turnajů na LET i LPGA a bývalá světová jednička), Se Ri Pak (korejská hvězda dámského golfu a členka World Golf Hall of Fame), Cheyenne Woods (hráčka LET a neteř Tigera Woodse) či Isabelle Lendl (dcera slavného českého rodáka Ivana Lendla a výborná hráčka golfu).

Tešíme se na vaši návštěvu začátkem srpna na krásném hřišti Dýšina.

Web turnaje: www.pgmcz.eu

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Pilsen Golf Masters

Sportpenzion PohodaPlzeň (5.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10.3 km)