Přejít na stránky Ticketpro.cz

Gospel (až) na dřeň / Touch of Gospel

Adresa:

Plzeň, Husova 14

Termín: 10.3.2013

10březen čtvrtek 01:00

Žánr: koncertypop


10. března 2013 chystá akce s názvem Gospel (až) na dřeň. Jedná se o víkend s dvojicí zahraničních profesionálních dirigentů, kteří se věnují především gospelu a práci s různými sbory, které tento žánr zpívají. Jsou to dva černošští dirigenti z Velké Británie, paní Ruth Waldron a zpěvák, dirigent a pastor, který působí v jednom londýnském černošském kostele, David Daniel.

Do Plzně se 8. – 10. března 2013 chystá akce s názvem Gospel (až) na dřeň. Jedná se o víkend s dvojicí zahraničních profesionálních dirigentů, kteří se věnují především gospelu a práci s různými sbory, které tento žánr zpívají. Jsou to dva černošští dirigenti z Velké Británie, paní Ruth Waldron a zpěvák, dirigent a pastor, který působí v jednom londýnském černošském kostele, David Daniel. Ruth bude v Čechách vystupovat poprvé, pro Davida Daniela je to čtvrté účinkování. Workshop pořádá o.s. Gospel Train a sbor Touch of Gospel ve spolupráci s Nadací pro transplantace kostní dřeně.

Víkend bude vypadat velmi podobně jako oblíbené Gospel Workshopy, pořádané o.s. Gospel Train již deset let. Účastníci pod vedením hostujících dirigentů nastudují zhruba deset písní, se kterými vystoupí na závěrečném koncertu.

Výtěžek ze vstupného na tento koncert připadne Nadaci pro transplantace kostní dřeně - organizaci, která finančně podporuje různé zdravotnické programy pro lidi s těžkými nemocemi krvetvorby a nádory. Často jsou to lidé mladí a mnohdy jedinou šancí na záchranu jejich života je transplantace kostní dřeně. Jedním z hlavních cílů nadace je proto získávání dobrovolných dárců dřeně a financování rozvoje Českého národního registru dárců dřeně. Zajímá vás tato problematika víc? Podívejte se na jejich web (www.kostnidren.cz).

Pokud rádi zpíváte a kromě toho máte rádi gospel, černošskou duchovní muziku, pak je tenhle víkend právě pro vás. Nejen, že si užijete spoustu legrace, zábavy a výborné muziky, ale ještě pomůžete někomu, kdo to moc potřebuje. Na workshop se můžete přihlásit na webových stránkách sdružení Gospel Train (www.gospeltrain.cz). Kursovné činí 650 Kč.

Info o lektorech:

Ruth Waldron je anglická černošská zpěvačka a dirigentka, která spolupracuje s celou řadou místních gospelových sborů (momentálně především V9Collective. Kromě toho vyučuje na řadě jak britských, tak evropských gospelových workshopů – především působí v Polsku.

David Daniel je pastor černošského kostela v Londýně, dirigent People´s Christian Fellowship Choir, skladatel a vynikající zpěvák. Získal například cenu Stevieho Wondera za nejlepší pěvecký výkon.

Touch of Gospel je plzeňský gospelový sbor, jeden z prvních v Čechách a na svém kontě má řadu koncertů po celé České republice i v zahraničí. Více o sboru na www.tog.cz

Bližší informace o koncertu i workshopu na www.gospeltrain.cz nebo na http://gospelaznadren.blog.cz.

Pořadatel si vyhrazuje právo kdykoli změnit ceny v síti TICKETPRO, a to bez udání důvodu. U rezervací platí cena platná v momentě úhrady. Změna programu, termínu a místa konání vyhrazena.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Přidat nový termín
Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

30srpen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Gospel (až) na dřeň /...

Vila VerunkaPlzeň (6.8 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.5 km)