Tutti voci na Terase

Tutti voci na Terase

Adresa:

Plzeň, Zbrojnická 113/7

Termín: 23.9.2020
Vstupné:

100,- Kč

23září středa 17:00

Žánr: koncerty


S jedním z posledních koncertů letošní Terasy jsme si dali záležet. Čekají vás skvělé Tutti voci, snad ještě příznivé a teplé počasí a tedy i fajn příležitost, jak si, na poslední chvíli, prodloužit odcházející léto. 

Tutti Voci, aneb Všechny hlasy, se daly dohromady v červenci roku 2007. Po čase se počet aktivních členek ustálil na 4, z nichž všechny jsou bývalými členkami Plzeňského dětského sboru. Jsou jimi Adéla Braunová, Marie Barcalová, Kateřina Minářová a Tereza Koželuhová.

Lucie Hofmanová, která je od počátku vedoucí vokálního souboru, přišla s nápadem založit vokální soubor v době, kdy 3 ze současných členek a ostatní bývalé členky opustily postupně Plzeňský dětský sbor, ale něco jim v životě zkrátka chybělo.

Doprovodem Vočí byl dlouhá léta vynikající klavírista Honza Braun, který si s nimi občas zahraje i dnes. Jako další se po jejich boku vystřídali skvělá klavíristka a akordeonistka Hanka Medunová a mladý nadaný kontrabasista Štěpán Váňa.

V současnosti se Tutti Voci více věnují a capella skladbám, které mnohdy přetvářejí a vznikají tak úpravy překvapivé a nové. Zásadou souboru je, aby zpívání bylo radostí a hrou, koncerty jsou vhodné i pro malé diváky, pro které se vždycky najde nějaká hra s odměnou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

4červen úterý 18:00

3říjen čtvrtek 20:00

Kabát v Plzni 2024

, Štefánikovo náměstí 1 Koncert

30srpen pátek 15:00

Ubytování v okolí akce Tutti voci na Terase

Vila VerunkaPlzeň (6.5 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.9 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.3 km)