Chotěšovský festival vína 2020

Chotěšovský festival vína 2020

Termín: 19.9.2020
Vstupné:

50 Kč, Degustační sklenice 100 Kč

19září sobota 12:00

Žánr: popfestival


Letošní ročník Chotěšovského festivalu vína musel být z důvodu vládních opatření proti šíření koronaviru přesunut z původního květnového termínu na náhradní zářijový termín. Organizátoři jsou přesvědčeni, že neobvyklý termín konání festivalu nijak neubere na atraktivnosti.

V magických prostorách kláštera Chotěšov se v sobotu 19. 9. představí celkem 16 tuzemských vinařství. Mezi účastníky budou jak známá vinařství ověnčená mnoha oceněními, tak i méně známá neokoukaná vinařství. Nabídka vína bude velice pestrá, takže si každý návštěvník nepochybně přijde na své. Zkrátka nepřijdou ani ti, co se chtějí dobře najíst. V rámci food zóny bude nachystán široký sortiment tradičních i méně tradičních pokrmů.

Nedílnou součástí akce bude bohatý doprovodný program. Odpoledne bude k poslechu a tanci hrát Cimbálová muzika Majerán z Blanska. V podvečer proběhne již tradiční taneční vystoupení chotěšovského Spolku májovníků. Večer pak zahraje a zazpívá oblíbený zpěvák Michal Šindelář. Po celý den budou probíhat komentované prohlídky interiérů kláštera. Otevřeno bude rovněž hasičské muzeum či historická vodárenská věž s vyhlídkou na Chotěšov a jeho blízké okolí. Programem budou provázet moderátor Luděk Holý a odborník na víno Jiří Hudec.

Základní vstupné bude činit 50 Kč. Prémiové vstupné bude činit 100 Kč a v jeho ceně bude zahrnuta i degustační sklenka s logem festivalu. Vstup do budovy konventu a do věže bude zpoplatněn zvlášť.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeňský kraj Akce v obci Chotěšov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Chotěšovský festival...

Sweet HomePříchovice (15.1 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (21.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (21.8 km)