Summer Arena 2020 - Chinaski

Summer Arena 2020 - Chinaski

Adresa:

Plzeň, Pod Vinicemi 928/6

Termín: 27.8.2020
Vstupné:

390 Kč – 500 Kč

27srpen čtvrtek 20:00

Žánr: koncertyPop rock

Umělci: Chinaski


Agentury Pink Panther Agency, Glanc, BrainZone a Black Star Media ve spolupráci s Live Nation CZ operativně připravily realizaci open air aren v šesti krajských městech ČR. Je to reakce na aktuální situaci, kdy je z důvodu ochrany obyvatel před nákazou COVID-19 mnoha nařízeními vlády omezena činnost nejen v kultuře.

Jde o unikátní projekt, kdy se během jednoho měsíce podařilo domluvit v jednotlivých městech atraktivní místa, kde se dá vybudovat na přechodnou dobu kulturní areál. Ten je navržen nejen velkoryse, ale splňuje i všechna aktuální nařízení MZČR a z toho vyplývající veškerá hygienická opatření. Jde o areály, které jsou vyprojektovány na 8.000m2 . Jde o pocit bezpečí a dostatečné kapacity prostoru kolem sebe, v této „vystresované“ době. Každý sektor má své separátní gastro, a velkorysé řešení sanity, tj. hygienického zázemí děleného nadstandardně na Muže a Ženy. 

Chinaski je česká pop rocková skupina, která v letech 2005 a 2007 vyhrála cenu Anděl, udělovanou Akademií populární hudby.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Summer Arena 2020 -...

Vila VerunkaPlzeň (5.8 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (5.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (8.6 km)