Mirai Tour 2020 - Plzeň - Přeloženo

Mirai Tour 2020 - Plzeň - Přeloženo

Adresa:

Plzeň, U Prazdroje 7

Termín: 3.10.2021

3říjen neděle 20:00

Žánr: koncertypop

Umělci: Mirai


Mirai jsou považování za jednu z nejvýraznějších českých kapel současnosti. Jejich aktuální singl I přes to všechno je podle žebříčku IFPI nejhranější písní v českých rádiích. Mimojiné posluchači Evropy 2 i letos vybrali Mirai jako kapelu roku v Hudebních cenách. Další ocenění si připsal frontman Mirai Navrátil, když jej časopis Forbes zařadil do svého prestižního výběru 30 pod 30. V loňském roce Mirai připravili pro své fanoušky největší autokoncert v Čechách a plánovali turné. Bohužel vlivem nepříznivého vývoje pandemické situace byla kapela nucena přesunout termíny koncertů a jinak tomu není ani nyní. Mirai ohlašují nové podzimní termíny turné a doufají, že už naposled.

3.10. PLZEŇ / AREÁL PIVOVARU PLZEŇSKÝ PRAZDROJ 

„Mrzí nás stejně jako všechny, že musíme fanouškům už po několikáté měnit termín koncertů. Něco nám říká, že už je to ale poslední přesun a opravdu... Nikdy jsme nebyli hladovější a natěšenější než teď. Věřím, že až se uvidíme, bude to neskutečně emotivní!“ uvedl za kapelu Mirai Navrátil.

Kapela, složená ze tří členů, vznikla v roce 2014 na základech členů skupiny Dolls in the factory (Šimon Bílý a Mirai Navrátil), kteří chtěli věci posunout novým směrem vůči českému publiku, k této dvojici se záhy přidal...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mirai Tour 2020 - Plzeň...

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)