Velikonoční jarmark na zámku Kozel 2020

Velikonoční jarmark na zámku Kozel 2020

Adresa:

Šťáhlavy, Šťáhlavy 67

Termín: 13.4.2020
Vstupné:

20 Kč (děti do 15 let zdarma)

13duben pondělí 10:00

Žánr: ostatní akcejarmarktrhy Velikonoce


Zpříjemněte si Velikonoční pondělí návštěvou tradičního velikonočního jarmarku na státním zámku Kozel, nejnavštěvovanějším zámku v Plzeňském kraji. Čekat na vás bude široký sortiment originálních řemeslných produktů, kupa neodolatelných dobrot a skvělá atmosféra!

Těšit se můžete na pomlázky, velikonoční vajíčka, košíky, šperky, polodrahokamy, keramiku, výrobky ze dřeva, květinové dekorace, mýdla, bylinky či na kvalitní potraviny od drobných producentů, jmenovitě např. na marmelády, med, moravské víno, řemeslné pivo, uzeniny či sýry.

Chybět nebudou oblíbené pochutiny jako trdelník, pražené mandle, bramborové placky, grilované oštěpky a klobásy. Na své si přijdou i příznivci zdravého stravování. K dispozici budou raw a veganské dobroty. Nezapomnělo se ani na děti. Pro ně budou připraveny tvořivé dílničky a dobové atrakce. Atmosféru jarmarku nově obohatí zvuk dobového flašinetu.

Kromě jarmarku můžete na Velikonoční pondělí navštívit také komentované prohlídky zámku nebo besedu s hercem a zpěvákem Josefem Zímou.

Vstupné do areálu činí 20 Kč. Děti do 15 let neplatí. Komentované prohlídky zámku a beseda jsou zpoplatněny dle standardního ceníku.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Velikonoční jarmark na...

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (16.7 km)

Sweet HomePříchovice (17.5 km)