Petrolio (ita) & Dílna Rekords

Petrolio (ita) & Dílna Rekords

Adresa:

Plzeň, Klatovská 3/4

Termín: 6.3.2020
Vstupné:

dobrovolné

6březen pátek 20:00

Žánr: koncertymetaljazzelektro


<> Live Electronics & Synths & Noise Night <> Společně s Dílna Rekords sme si pro všechny fanoušky experimentální, elektronické a hlavně naživo vytvářené hudby připravili exkluzivní večírek plný prapodivných zvuků, ozvěn a hluků!

Proběhne v pátek 6.3. na základně v Belfastu a svojí návštěvou nás krom domácí Dílna Rekords potěší borec z Itálie, říkající si Petrolio a pokud vše dopadne dobře potrápí vaše slechy ještě jeden, zatím nepojmenovaný projekt... Začneme po 20:00 a skončíme až se nám bude chtít!

Vstupné: dobrovolné, do klobouku – doporučujeme aspoň 100,- ať je na béňo a doprovodné tekutiny / pochutiny ;-) Moc děkujeme každému, kdo pozve na tuto událost své přátele!

Petrolio je projekt Itala Enrica Cerrata, který je už řadu let aktivní v metalové, industrial, noise a jazzové scéně. Od roku 2016 má na kontě již přes 120 vystoupení po celém světě a na pódiu či pod ním se ukázal po boku např. MaiMaiMai, Of the Wand and the Moon, Adamennon, Mombu, Bologna Violenta, Alos, Moaan Exis, Winterkälte, N Ran, Marnero, Uochi Tochi, Aborym nebo třeba BadGirl. Spolupracoval se jmény jako Petrolio Jochen Arbeit (Einstürzende Neubauten , Automat , AADK , Soundscapes), Fabrizio Modonese Palumbo (( r ), Almagest!, Blind Cave Salamander, Coypu, Larsen, XXL), Aidan Baker (Nadja), Sigillum S, MaiMaiMai e N Ran (). Takže i když je nám jasné, že vám jeho jméno asi nic moc neříká, rejstřík výše potrvzuje, že by si jeho vystoupení neměl nechat ujít žádný fanoušek temné, atmosferické hudby! 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Petrolio (ita) & Dílna...

Vila VerunkaPlzeň (6.8 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.3 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.5 km)