Pilsen Busking Fest 2019

Pilsen Busking Fest 2019

Adresa:

Plzeň, Náměstí Republiky

Termín: 2.10.2019 5.10.2019
Vstupné:

dobrovolné

2říj - 5říj celý den

Žánr: plzeň hudba festival dobrovolné pouliční umění výstava fotografie street art západní čechy


Pilsen Busking Fest 2019 je festivalem pouličního umění, při kterém celé centrum města již po šesté od 2. do 5.10. doslova zaplaví desítky zahraničních, českých i Plzeňských umělců. Naším hlavním cílem je oživit Plzeň a inspirovat místní obyvatele a umělce, aby se více zapojili do dění ve veřejném prostoru. Těžiště celého festivalu bude v lokalitě sadového okruhu – Kopeckého, Šafaříkových a Smetanových sadech. Zde vyrostou menší a větší podia, buskingové či kreativní zóny a proběhnou různorodé výstavy.

Jelikož jsme zejména festivalem oslavující umění na ulici připravte se také na bohatý a pestrý program v ulicích Smetanova, Riegrova, Bezručova a Martinská.

Na co se můžeš těšit?

HUDBA ~ DIVADLO ~ CIRKUS ~ AKROBACIE ~ TANEC ~ ŽIVÉ SOCHY ~ FIRESHOW ~ KREATIVNÍ ZÓNY ~ VÝSTAVY ~ STREET DANCE ~ STREET ART ~ WORKSHOPY PRO CELOU RODINU ~ PERFORMANCE ~ BEATBOX BATTLE ~ KAVÁRNA ~ PIVNICE ~ GRAFFITY ~ JAM SESSION AFTERPARTY ~ SILENT DJ'S AFTERPARTY ~ DOBRÉ JÍDLO, PITÍ ~ VSTUP DOBROVOLNÝ a NĚCO NAVÍC, CO NA OBYČEJNÉM FESTIVALE NEZAŽIJETE…

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

15červen sobota 09:00

27červenec sobota 09:00

Ubytování v okolí akce Pilsen Busking Fest 2019

Vila VerunkaPlzeň (6.4 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.2 km)