Tomáš Kůdela: Sám s oceánem

Adresa:

Tachov, náměstí Republiky č.p. 119

Termín: 23.5.2019
Vstupné:

40 Kč

23květen čtvrtek 18:00

Žánr: filmpřednášky


Tomáš Kůdela měl velký sen. Chtěl zažít absolutní svobodu a nezávislost. Prošel dlouhou cestu, než si uvědomil, že mu tyto pocity dává moře a oceán. V roce 2016 se jachtařský instruktor vydal na čtyřměsíční plavbu Atlantickým oceánem.

Během jeho putování ho doprovázeli lidé, kteří chtěli na svém životě něco změnit, prožít sílu přítomného okamžiku a spojení sami se sebou. Na Bermudách však nastal zlom. Nejtěžší úsek plavby musí Tomáš uplout sám. Neví, kolik dnů na otevřeném oceánu ho čeká ani co mu živel přichystá. Přijďte se podívat do sálu Městského kulturního střediska Tachov ve čtvrtek 23. května 2019 od 18 hodin na záběry z plavby a poslechnout si vyprávění o totálním vyčerpání, ztrátě autopilota, ale i pocitu svobody a nalezení sebe sama.

Tomáš Kůdela je povoláním vývojář v oblasti elektroniky. Již odmala měl však velký sen. Chtěl zažít absolutní svobodu a nezávislost. Po absolvování workshopů osobního rozvoje, meditacích a nalezení cesty k sobě si svůj sen splnil a pořídil si plachetnici. Jeho přáním je postupně obeplout svět s lidmi, kteří chtějí něco ve svém životě změnit a zažít dobrodružnou plavbu. Jak sám říká, na cestu s ním se může vydat každý, kdo najde odvahu. Tomáš se pak stává nejen instruktorem jachtingu, ale i průvodcem na cestě k podstatě. Informace o přednášejícím naleznete na www.tomaskudela.cz.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Plzeňský kraj Akce v obci Tachov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tomáš Kůdela: Sám s...

Schlosshotel MarienbadMariánské Lázně (19 km)

SwissHouse - Boutique SPA & WellnessMariánské Lázně (19.6 km)

Spa Holistic Hotel La PassionariaMariánské Lázně (19.8 km)