Festival Jeden svět 2020 - Plzeň

Festival Jeden svět 2020 - Plzeň

Adresa:

Plzeň, různá místa

Termín: 7.10.2020 10.10.2020
Vstupné:

základní 80 Kč

7říj - 10říj celý den

Žánr: festivalyfilm dokumenty


Festival Jeden svět Plzeň startuje již ve středu 7. října. Ukazuje se, že je to ročník více než mimořádný. Jednak oslaví letos 20. výročí a zároveň proběhne ve zcela netradičním podzimním termínu od 7. do 10. října 2020 v kulturním centru Moving Station a v Polanově síni Knihovny města Plzně. A i to bylo do poslední chvíle dost nejisté.

Původně byl letošní ročník plánován na březen 2020. Dvanáct dní před jeho startem však přišlo vyhlášení nouzového stavu a festival musel být zrušen s nezodpovězenou otázkou, zda proběhne v náhradním termínu. Organizátoři se nakonec rozhodli, že jubilejní ročník chtějí oslavit společně s diváky a ohlásili nový termín v podzimních měsících.

Nedílnou součástí i tentokrát budou debaty s hosty, které projekce již tradičně doplňují. Diváci se mohou těšit na zpěvačku skupiny The Tap Tap Janu Augustinovou, režisérku snímku Žal žen Andreu Culkovou, freight ridera Jana Glína nebo novinářku Kateřinu Procházkovou. Dorazí také producentka snímku Skutok sa stal Hana Blaha Šilarová nebo přednosta Psychiatrické kliniky FN Plzeň Jan Vevera. Ale hostů bude mnohem více, protože diskuse doprovázejí letos téměř každou projekci. 

Jeden svět - Plzeň

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival Jeden svět...

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)