Slavnosti jablek na Krasíkově

Slavnosti jablek na Krasíkově

Adresa:

Kokašice, Vrch Krasíkov

Termín: 7.10.2023

Žánr: ostatní akcegastronomie jarmark řemesla folklor historie slavnosti jablek


Letošní 21. ročník vyhlášených Slavností jablek proběhne zpět na vrchu Krasíkově, ovšem v jiné podobě, než v posledních letech. Letos se akce vrací zpět na vrch Krasíkov, ovšem s ohledem na velmi omezené možnosti parkování i kapacitu vrchu bychom akci rádi postupně vrátili spíše komunitní charakter.

Tomu se pokusíme přizpůsobit i program a stánkový prodej. Jarmark i celý program bude probíhat pouze na samotném vrchu. Stánků s občerstvením bude o něco méně a jejich sortiment bude upravený charakteru komunitního setkání. Doporučujeme proto vzít si s sebou vlastní piknikové koše a deky, abyste se mohli navzájem pohostit se svými přáteli.

Nenajdete zde ani hlavní stage, ale spíš několik menších vystoupení pod širým nebem na různých místech vrchu. Přesto nechceme návštěvníky připravit o hudební zážitek a připravili jsme jeden hlavní koncert, který se uskuteční v kapli Máří Magdalény a jako jediný bod programu se na něj bude platit pevné vstupné 100 Kč pro dospělé a 50 Kč pro děti do 15 let. Vstupenky bude možné zakoupit u vstupu do kostela.

Plakát

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Slavnosti jablek na...

Spa Hotel Löwenstein GarniKonstantinovy Lázně (1 978 metrů)

Ubytování Päitara HofOvesné Kladruby (14.4 km)

SwissHouse - Boutique SPA & WellnessMariánské Lázně (19.6 km)