Jiří Schmitzer

Jiří Schmitzer

Adresa:

Plzeň, Šeříková 13

Termín: 8.11.2018

8listopad čtvrtek 19:00

Žánr: koncertykoncertyčeské


Na pódiu KD Šeříková 8. 11. premiérově vystoupí písničkář Jiří Schmitzer, všem znám především jako nepřehlédnutelná herecká osobnost. Méně se možná již ví, že Jiří Schmitzer je také nápaditým hudebníkem, dokonce natolik, že si jeho skladatelské služby vyžádalo Národní divadlo.

Vydal také čtyři desky s převážně humornými písničkami; ty si sám skládá a textuje. Takový bude i večer v KD Šeříková – plný neotřelého humoru v podání jeho autora. A určitě zazní i dnes již neodmyslitelný hit „Máte na to?“, známější pod názvem Řekněte prdel. Tak řekněte to, máte na to! 

Jiří Schmitzer je výrazným představitelem českého divadelního a filmového herectví. Za sebou má působení v Činoherním studiu v Ústí nad Labem a skoro celý život zasvětil působení ve Studiu Ypsilon. 

Objevil se v legendárních filmech jako Marečku, podejte mi pero!, Postřižiny, Slavnosti sněženek, Vesničko má středisková, Černí baroni co v televizním seriálu Chalupáři. Nejvyšší českou filmovou cenu, Českého lva, získal za ztvárnění hlavní role ve filmu Bumerang.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jiří Schmitzer

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)