Metallica Tribute – Master of Puppets 30th Anniversary Tribute

Metallica Tribute – Master of Puppets 30th Anniversary Tribute

Adresa:

Plzeň, Šeříková 13

Termín: 10.11.2018

10listopad sobota 20:00

Žánr: koncertykoncertyrock


Metallica Tribute je 11 let působící revivalová kapela z Berouna, která má za sebou úspěchy jako koncertování v zahraničí či vystupování s českými a slovenskými hudebními legendami (Arakain, Miloš DoDo Doležal, Aleš Brichta, Tublatanka). 

Vystupují v „klasickém složení Metalliky“ a snaží se o co nejvěrnější obraz amerických metalových hrdinů: na pódiu mají stejnou sestavu bicích, jakou má Lars Ulrich, stejný basový aparát jako Jason Newsted, typický explorer jako James Hetfield i kytarový zesilovač typu Mesa Boogie, jaký používají právě jmenovaný Hetfield i Kirk Hammet. Výběr repertoáru spadá do celého období tvorby americké legendy, střídají se písně ze všech vydaných desek. 

V roce 2015 zaznamenali velký úspěch jako oficiální součást mistrovství světa v ledním hokeji v Praze – před jednotlivým zápasy českých hokejistů i v přestávkách utkání vystupovali před několika tisícovkami sportovních fanoušků. 

Skupina Eufory se zrodila roku 2009, kdy její základy položila bubenice Miriama Hodoňová spolu se svým bratrem Štefanem (kytara). Zprvu chtěli hrát skladby od Def Leppard, ale postupně se zformovala současná sestava Eufory s autorskou tvorbou. Tou je heavy metal s výrazným vokálem. 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Metallica Tribute –...

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)