Vdelli / Pumpa

Vdelli / Pumpa

Adresa:

Plzeň, Šeříková 13

Termín: 2.12.2018

2prosinec neděle 19:00

Žánr: koncertykoncertyrock


Nestává se tak často, aby v Plzni vystupovala australská kapela, a ještě zde slavila své dvacáté výročí existence. Nenechte si tedy ujít koncert Vdelli, kteří do svého turné Back To Blues zahrnují i vystoupení v KD Šeříková. Turné Back To Blues je návratem k jejich bluesovým kořenům, cestou do míst, kde to všechno začalo.

Vdelli odvozují svůj neobvyklý název od příjmení svého frontmana, charismatického Michaela Vdelliho. V KD Šeříková ze sebe vydají to nejlepší, co se v nich za dvacet let kariéry nastřádalo. Kapela slavila úspěchy jako support BB Kinga, Buddyho Guye, ZZ Top, The Animals či Canned Heat. Jsou považováni za jednu z nejvýraznějších bluesrockových kapel. Neomezují se však pouze na jeden žánr, oscilují mezi tradičním blues, bluesrockem, rockem, hardrockem, metalem, funky, fusion, world music, indie rockem a jazzem.

Společný koncertní večer si s nimi užije pražská rocková legenda Pumpa. Třicetiletá historie prověřila jejich hráčské schopnosti, a nyní se na vás budou těšit opět po nějakém čase v Plzni.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Plzeň Akce v obci Plzeň

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Vdelli / Pumpa

Sportpenzion PohodaPlzeň (4.8 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.5 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (10 km)