Plzeňský festival vína 2018 - podzim

Plzeňský festival vína 2018 - podzim

Adresa:

Plzeň, Kopeckého sady

Termín: 28.9.2018 29.9.2018
Vstupné:

100 Kč

28zář - 29zář celý den

Žánr: festivalygastrovíno


Plzeňský festival vína vstupuje do třetího ročníku své existence. Stále populárnější akce se i letos uskuteční v jarním a podzimním termínu. Oproti loňskému roku budou však oba dva termíny dvoudenní.

Podzimní termín festivalu proběhne v pátek a v sobotu 28. a 29. 9. 2018 v Kopeckého sadech v Plzni. V jedinečných prostorách sadového okruhu se představí 20 pečlivě vybraných, výhradně malých a středních vinařství z Moravy a z Čech. U jejich stánků budou moci návštěvníci degustovat výběr toho nejlepšího, co tuzemská produkce v současnosti nabízí.

Součástí akce bude zajímavý doprovodný program. Odpolední hodiny se ponesou ve znamení cimbálky – zahraje Cimbálová muzika Michala Horsáka. Páteční večer bude patřit festivalové stálici, plzeňské kapele Moodshake. V sobotu večer pak festival završí živelné vystoupení skupiny Circus Problem. Na návštěvníky čeká kromě jiného široký výběr kvalitního občerstvení, soutěže či dětský koutek.

Festivalem bude provázet moderátor Luděk Holý a sommeliér Jiří Hudec. Sehraná dvojice představí všechny přítomné vinaře, doporučí nejzajímavější vzorky a současně se podělí o něco ze svých bohatých znalostí.

Areál bude v oba dva dny otevřen od 12:00 do 22:00. Vstupenky budou k zakoupení na místě za cenu 100 Kč/den (v ceně degustační sklenice a katalog vinařství). Aktuální informace o festivalu naleznete na www.plzenskyfestivalvina.cz.

Akce se koná pod záštitou Martina Baxy, prvního náměstka primátora města Plzně.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Plzeňský festival...

Vila VerunkaPlzeň (6.7 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.1 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.5 km)