Wannado festival - Sporťáček

Adresa:

Plzeň 3, Vejprnická 36

Termín: 15.9.2018
Vstupné:

zdarma

15září sobota 10:00

Žánr: festivalypro dětisport


Vítejte ve světě Wannado! Největším sportovním festivalu v České republice pro děti i dospělé. WANNADO FESTIVAL, bývalý Festival Sporťáček, je největší náborový sportovní festival pro děti do 15 let. Cílem festivalu WANNADO je přivést co nejvíce dětí ke sportu a vytvořit takový prostor, na kterém se setkají sportovní kluby, odborníci, známí sportovci, děti a jejich rodiče.

Dětem se na jednom místě představí jednotlivé sporty tak, aby se mohly nejen podívat, ale také sporty v maximální možné míře vyzkoušet a rodiče mohli poznat klubové prostředí a lidi, kterým své dítě svěří. Všichni návštěvníci mají také možnost se setkat se známými osobnostmi převážně ze sportovní oblasti. Akce se koná na Atletickém stadionu města Plzně do 18:00.

V průběhu celého dne na vás čekají různá exhibiční vystoupení, rozhovory se známými sportovci, autogramiády, program s maskoty, možnost zdolat unikátní překážkovou dráhu Wannado Ninja Race, vyzkoušet biatlonovou střelnici s překážkovou dráhou, různé soutěže a spoustu dalších zážitků.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Wannado festival -...

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.1 km)

Vila VerunkaPlzeň (8.2 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (9.7 km)