Živá ulice - Plzeň

Živá ulice - Plzeň

Adresa:

Plzeň, různá místa

Termín: 15.7.2019 1.9.2019
Vstupné:

zdarma

15čvc - 1zář celý den

Žánr: festival móda gastronomie výstava divadlo děti hudba umění


Koncerty a večírky plné plzeňských kapel i zahraničních interpretů. Divadlo pod širým nebem, scéna pro děti, český design a autorská móda. Food festival, se kterým procestujete celý svět i program ke 30letému výročí svobody. Osmý ročník Živá ulice opět promění centrum západočeské metropole. Celkem 14 dní po tři letní měsíce budou nabité programem. Vstup na všechny akce v rámci festivalu jsou zdarma.

Zatímco červenec bude patřit divadlu, 10 srpnových dní rozehraje Plzeň všemi žánry. Hudba, film, výtvarné umění, autorská móda, a nejen to bude k vidění od 9. do 18. srpna hned na několika scénách. Během takzvaných Namlouváníček, tady prvních tří dnů srpnového programu, vás zveme do Proluky a Šafaříkových sadů, kde opět po celou dobu festivalu vznikne Inspiral Garden – oblíbený bar ukrytý pod korunami růžových keřů. „Živou ulici už tradičně zahájíme vernisáží výstavy Barva na ulici, kterou pořádáme s Unií výtvarných umělců.

Od 9. do 11. srpna zůstaneme v Proluce a Šafaříkových sadech. Těšit se můžete na letní kino, program pro děti a večerní koncerty progresivních alternativních kapel ze zahraničí.

Od pondělí 12. srpna se rozšíříme na další festivalová místa, jako je scéna U Branky nebo Zach’s pub. Od středy do soboty budeme na Náměstí republiky,“ říká k místům festivalového dění Matěj Halaš, dramaturg Živé ulice. A jaké kapely vystoupí nejen na hlavní scéně? Letos Živá ulice pozvala například Zrní, Kapitána Demo, Prago Union, Houpací koně nebo Lenku Dusilovou.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

O akci jsme již napsali...

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Živá ulice - Plzeň

Sportpenzion PohodaPlzeň (7.2 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.4 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.2 km)