Hradozámecké léto s Českým rozhlasem na Švihově

Hradozámecké léto s Českým rozhlasem na Švihově

Adresa:

Švihov, Žižkova 1

Termín: 15.7.2018
Vstupné:

zdarma

15červenec neděle 12:00

Žánr: divadlohudba akce v přírodě zdarma


Hrad Švihov bude v neděli 15. července 2018 dějištěm zábavného hradozámeckého odpoledne. Na návštěvníky čekají speciální prohlídky, koncerty, hodinový přímý rozhlasový přenos i soutěž o digitální fotoaparát. Přímo na pódiu bude také vylosována druhá desítka výherců letního projektu regionálních stanic Českého rozhlasu a Národního památkového ústavu Hradozámecké léto.

Program na Švihově začne přesně v poledne. Představí se Jakub Smolík, Petra Černocká, Marcel Zmožek, Jana Chládková a kapela PONTIAC. Po celé odpoledne bude hrad normálně otevřen, v roli průvodce se dvakrát během odpoledne (konkrétně ve 13:15 a v 15:00 hodin) představí herec a režisér Ondřej Kepka.

Od 13 hodin se na Švihov prostřednictvím rozhlasových linek podívají posluchači všech regionálních stanic Českého rozhlasu. V hodinovém přímém přenosu uslyší nejen zajímavosti z této jedinečné památky, ale dozvědí se i jména druhé desítky výherců. Od 1. července do 31. srpna 2018 mohou posluchači posílat své fotografie se soutěžními tabulemi z hradů a zámků ve správě NPÚ a vyhrát desítky zajímavých cen.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Plzeňský kraj Akce v obci Švihov

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hradozámecké léto s...

Wellness hotel CentrálKlatovy (8.8 km)

Steak Restaurant Penzion Country SaloonKlatovy (10 km)

Sweet HomePříchovice (10.5 km)