Iyasa v Zoo Plzeň

Iyasa v Zoo Plzeň

Adresa:

Plzeň, Pod Vinicemi 9

Termín: 13.7.2018

Žánr: koncertyzoo tanec divadlo hudba akce v přírodě charita


Dvanáctičlenná africká hudební, taneční a divadelní skupina umělecké školy v městě Bulawayo v Zimbabwe přijíždí po obrovském úspěchu v minulých letech na své v pořadí už osmnácté turné do Evropy.

IYASA ( Inkululeko Yabatsha School of Arts) přiváží opět představení plná písní, tanců, rytmů a scén inspirovaných africkou lidovou kulturou, která vás uchvátí svým spádem, provedením a svou bezprostředností.

Studenti a učitelé soukromé umělecké školy ze zimbabwského Bulawaya, která byla založena v roce 1998 jako taneční a divadelní škola a má v současnosti 60 učitelů a žáků, nalezli v minulých letech svůj druhý domov v Jindřichově Hradci, pobyt na jihu Čech a na Vysočině považují vždy za nejkrásnější část turné po Evropě a těší se na setkání s mnoha přáteli, obdivovateli a fanoušky, které si u nás při minulých vystoupeních získali. Velmi úspěšně se rozvíjí také spolupráce s českými zoologickými zahradami zaměřujícími se zejména na africkou faunu.

Svou návštěvou některého z vystoupení skupiny IYASA podpoříte rozvoj umělecké školy v Bulawayu a umožníte vzdělání v tomto oboru několika africkým dětem.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

2červenec úterý 20:30

3červenec středa 20:30

16srpen pátek 20:00

Děti ráje

, Hradecká 613 Divadlo

Ubytování v okolí akce Iyasa v Zoo Plzeň

Vila VerunkaPlzeň (5.8 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (5.9 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (8.6 km)