Tengil & Nionde Plagån

Tengil & Nionde Plagån

Adresa:

Plzeň, Bezručova 5 a 7

Termín: 19.6.2018
Vstupné:

100,-

19červen úterý 21:00

Žánr: koncertykoncertyrock


Místní Borci uvádějí> 19.6. se do Plzně podívá další skvělá dvojice kapel ze Švédska Nionde Plagån a Tengil! Přijedou nám do Anděla ukázat, jak se dělá post hardcore originálně a bez kopírování svých předchůdců. O čemž se zatím můžeš přesvědčit poslechem, což je nejlepší odpovědí na jakékoliv další otázky. Post post hardcore třemi slovy.

Důležité info: Jasně, víme, že ten den se koná ještě jedna podobně stylově zaměřená akce v Belfastu. A věřte, že se obě strany snažili domluvit na ještě lepším kompromisu, ale občas to prostě nejde. Takže začneme po 22:00 a budeme doufat, že stihne do té doby skončit i akce v Belfastu a všichni uvidí vše. Díky za pochopení a kdo dá akce obě, dostane u nás nějakou tu slevu na vstup ;-)

NIONDE PLAGÅN /swe post hardcore / screamo / post metal

Nionde Plågan je tří členná kapela ze Švédského Jönköping, která vznikla na počátku roku 2012. Nionde Plågan hrají mix post hardcoru, post-metalu a screama. Mysli na Daitro, Envy, Lentic Waters, Kaddish a další podobné kapely. Od svého založení kluci vydali 3 desky, ale suverénně nejlepší je ta z roku 2015 - Frustration.

TENGIL /swe post emo / symfo hc / blackgaze

Tengil je uskupení lidí muzikantů hrající atmosferickou, experimentální hudbu, která pluje vodami melancholie, quasi symfonií a emotivních výbuchů. Jejich hudební styl se vyvinul ze syrového hardcoru směrem k až orchestrálně zahranému emíčku. Hardcore, alternativní rock? emo?, blackgaze? Na hc scénu vysoce originální struktura skladeb a emoce našponovaný na max.

Start: 22:00 Lineup: tba Vstupné 100,- a více (pro platící v Belfastu 70,- a více)

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tengil & Nionde Plagån

Vila VerunkaPlzeň (6.6 km)

Sportpenzion PohodaPlzeň (7 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (7.4 km)