Security a kryptografie

Security a kryptografie

Adresa:

Plzeň, Presslova 14

Termín: 12.6.2018
Vstupné:

100 Kč / 50 Kč (student)

12červen úterý 17:30

Žánr: ostatní akce


Programujete? Zajímají vás technologie? A co takhle počítačová bezpečnost?  Tak to byste určitě neměli zmeškat další akci TechHeaven, tentokrát na téma Security a kryptografie.

Poslechnout si můžete zkušenosti s bezpečností z pohledu vývojáře, firmy i white-hat hackera (čtěte bezpečnostního profesionála).

Přednášky

  • 17:50 Vladimír Smitka - Lynt services s.r.o. / Drobné chyby, které vám mohou zlomit vaz/

Bezpečnost webů není jen obrana proti XSS a SQLi, důležité je domýšlet i dopady drobnějších a méně známých chyb. Podíváme se na HPP, XXE i zdánlivě banální problémy.

  • 18:45 Pavel Škoda - Heureka.cz / Kryptografie pohledem vývojáře

Povíme si něco o symetrickém a asymetrickém šifrování, zabrousíme trochu do historie a na závěr vám Pavel ukáže, kdy na kryptografii naráží ve svých projektech.

  • 19:35 Jiří Vaněk - Unicorn a.s. / IT ne-bezpečnost a její důsledky

Dávno jsme si zvykli na to, že IT a software je všude okolo nás, bez Internetu nedokážeme už ani vstát, natož pracovat. Tato závislost má i své stinné stránky. Porušení důvěrnosti, dostupnosti či integrity informací, které každodenně potřebujeme, může mít pro organizaci fatální následky. Jak IT bezpečnost uchopit, kde začít a kde skončit? O těchto i dalších tématech bude pojednávat tato přednáška.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Security a kryptografie

Sportpenzion PohodaPlzeň (6.7 km)

Vila VerunkaPlzeň (7.2 km)

Relaxklub TřemošnáPlzeň (8.1 km)