Léčivé divadlo Gabriely Filippi: Spirituální déšť

Léčivé divadlo Gabriely Filippi: Spirituální déšť

Adresa:

Pardubice, Štolbova 2665

Termín: 19.4.2018

19duben čtvrtek 18:00

Žánr: divadlo


Nové transformační představení Léčivého divadla "SPIRITUÁLNÍ DÉŠŤ". Jako déšť svými kapkami nese život všemu živému, tak elixír hudby, meditace, slova a tance probudí naše smysly a zharmonizuje je do souladu s nevnímatelným. Prožijte své vnitřní vibrace, sebe sama… R. Steiner: " Mluva je umělec, který uvádí duši do mnohotvárných vibrací."

Hudba v souznění s básnickou řečí umožňuje, aby do fyzického organismu probleskovaly dojmy z neviditelného světa. Gabriela Filippi zde proto v řízené meditaci vyjadřuje do objetí živé hudby slovy to, co žije v našem nitru a probouzí tak i nitra svých diváků. Tanec Sofie K. Filippi (dcera Gabriely) jakoby podával zároveň i svědectví o tom, jak důležitá je tato cesta duchovního poznání pro mladou generaci. A každým tónem, každým úderem bubnu i každým pohybem se naplňuje poznání, že radost je otázkou volby a vlastní zodpovědnosti.

Štěstí a vše božské hledejme uvnitř sebe sama. Představení tvoří čtyři celky - stvoření, mládí, zralost a poselství. Jejich obsah vychází i z postojů a myšlenek manželů Míly a Eduarda Tomášových a fotografa a mystika Františka Drtikola.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Divadla - Pardubice Akce v obci Pardubice
  • Klub 29

    Pardubice, Svaté Anežky České 29
  • Divadlo 29

    Pardubice, Svaté Anežky České 29
  • Divadlo EXIL

    Pardubice, Machoňova pasáž, třída Míru 60

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Léčivé divadlo...

Ubytování U PalukůChrudim (9 km)

Residence ArxChrudim (9.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (20 km)