Festival zdraví, krásy, pohybu

Festival zdraví, krásy, pohybu

Adresa:

Pardubice, Štolbova 2665

Termín: 13.10.2017 14.10.2017
Vstupné:

30,- Kč

13říj - 14říj celý den

Žánr: výstavy


Přijďte se ve dnech 13. – 14. října 2017 podívat do ABC Klubu Pardubice, kde na vás budou čekat zajímavé produkty, služby, veselý a podnětný doprovodný program pro podporu Vašeho zdraví, krásy i kondice. Z oblasti zdraví vás čeká možnost nechat si odborníky vyšetřit bezplatně zrak, zdraví chodidel, zjistíte hodnoty složení Vaše těla na přístroji BodyIn, hodnoty z kapičky krve a mnoho dalšího.

Pro všechny, kde se chtějí zbavit pár nadbytečných kil, bude na festivalu odborná pomoc nutričních poradkyň a ochutnávky zdravého stravování. K tématu krásy se Vám budou věnovat kosmetičky, vizážistky. Vyzkoušíte si líčení včetně nejnovějších produktů péče o pleť. Módní výstřelky Vás čekají i na módních přehlídkách předních módních salónů. Na festivalu Vám na míru namíchají olej do koupele nebo po koupeli.

Na vlastní těle zažijete ukázku masáže rukou nebo šíje. K pohybu lze na festivalu najít a vyzkoušet si pohybové aktivity z oblasti fitness, tradičního čínského cvičení, cvičení na bolest zad nebo rehabilitační a rekondiční cvičení. Přijďte na festival a vyhrajte hlavní cenu wellness pobyt pro 2 osoby v Lázních Poděbrady.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Festival zdraví,...

Ubytování U PalukůChrudim (9 km)

Residence ArxChrudim (9.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (20 km)