Tomáš Klus a jeho Cílová skupina

Adresa:

Chrudim, Tyršovo náměstí 12

Termín: 10.11.2017
Vstupné:

490 Kč předprodej, 550 na místě

Žánr: koncertypopduchovní

Umělci: Tomáš Klus


Populární zpěvák Tomáš Klus a jeho Cílová skupina míří do Chrudimi Jedna z nejvýraznějších tváří české hudební scény Tomáš Klus zavítá v pátek 10. listopadu do Chrudimi. V rámci svého Recyklus Tour vystoupí se svou Cílovou skupinu na koncertě ve sportovní hale. Pro Tomáše Kluse, českého písničkáře, textaře, skladatele, herce, ale také bývalého moderního pětibojaře, to bude návrat do východočeského města po třech letech.

Mnozí z jeho fanoušků si jistě dodnes pamatují výjimečný koncert v roce 2014, kdy se mu podařilo zcela vyprodat chrudimskou sportovní halu. Návštěvníci koncertu se mohou těšit na intenzivní a jedinečný hudební zážitek. Hudbu Tomáše Kluse, který je mnohými označován za novodobého Karla Kryla a pokračovatele české písničkářské tradice, lze jen stěží zařadit do jednoho žánru. Z jeho písní vyvěrá duchovní i inspirativní síla i jeho vlastní pohled na svět kolem nás. Jeho koncerty v sobě nesou neopakovatelnou atmosféru a energii, která z Tomáše Kluse při vystoupení sálá. Nejinak tomu bude i v Chrudimi.

Čerstvý trojnásobný otec Tomáš Klus se do východočeského města velmi těší. „Chrudim mám rád, mám na toto krásné město nádherné vzpomínky a pokaždé do něj znovu rád zavítám,“ říká.

Koncert ve sportovní hale začne v 19.30 hodin, ale stadion své brány pro fanoušky otevře již o hodinu dříve, tedy v 18.30. Vstupenky mohou zájemci pořídit již nyní v předprodeji sítě TicketPortal za 490 Kč včetně poplatků. Na místě pak budou lístky k dostání za 550 Kč.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Chrudim Akce v obci Chrudim

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Tomáš Klus a jeho...

Ubytování U PalukůChrudim (474 metrů)

Residence ArxChrudim (533 metrů)

U tří jasanůLuže (21.4 km)