Seminář o kávě s baristou Michalem Křižkou

Seminář o kávě s baristou Michalem Křižkou

Adresa:

Chrudim, Olbrachtova 291

Termín: 16.9.2016
Vstupné:

150 Kč

16září pátek 18:00

Žánr: ostatní akceseminářkurzy


Jedinečná příležitost pro všechny kávové nadšence zúčastnit se semináře o kávě s předním českým baristou Michalem Křižkou. Specializovaný obchod MLSNÝ PECIVÁL zaměřený na prodej plantážní kávy pořádá tuto akci v pátek 16.9.2016 v sále gymnázia v Chrudimi. Začátek je v 18 hodin a předpokládaný konec ve 21 hodin.

Michal Vám ukáže v přenosné pražírně, jak se správně praží káva, a jak dobře upraženou kávu poznáte. Na programu je také cupping (ochutnávka různých druhů kávy) a ukázky alternativních příprav kávy, které můžete používat i u vás doma a připravit si tak opravdu skvělou kávu. Připravena pro Vás bude také ochutnávka čajů a kávových dezertů. Vstupné je 150 Kč a doporučujeme vstupenky zakoupit již nyní.

Kapacita je omezena a o akci je velký zájem. Předprodej a rezervace probíhá v obchodě MLSNÝ PECIVÁL na náměstí v Chrudimi. Michal Křižka se věnuje kávě od roku 2002 a patří mezi nejlepší baristy v ČR. Pravidelně vede kurzy ve známém PRAKULU (Pražském kulinářském institutu) a neúnavně šíří kávovou kulturu po celé republice.

S Romanem Vaňkem, zakladatelem Prakulu, natočil jeden z dílů “Pekla na talíři” věnovaného právě nešvarům spojeným s podáváním a prodejem kávy. Přijďte se dozvědět spoustu informací o kávě a zeptejte se na vše, co vás zajímá! Těšíme se na Vás na gymplu.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Seminář o kávě s...

Ubytování U PalukůChrudim (721 metrů)

Residence ArxChrudim (1 646 metrů)

U tří jasanůLuže (22.4 km)