Jarek Nohavica

Jarek Nohavica

Adresa:

Svojšice

Termín: 4.6.2016
Vstupné:

470 Kč předprodej

Žánr: koncertyfolk

Umělci: Jaromír Nohavica


Jarek Nohavica zahraje ve Svojšicích tříhodinový koncert! Svojšice (23. 5. 2016) - V sobotu 4. června zavítá do legendárního přírodního amfiteátru ve Svojšicích na Pardubicku ikona českého folku, písničkář Jarek Nohavica. A nebude to koncert ledajaký. Návštěvníci se mohou těšit na tříhodinové představení!

Nohavicův koncert se totiž koná v místě folku zaslíbeném, vždyť svojšický areál byl už za minulého režimu druhým domovem česých písničkářů a příznivců folkové muziky. „Do Svojšic se Jarek velmi těší. Vzpomíná si totiž právě na ty roky, kdy Svojšice patřily slunovratům, kam často jezdil hrát,“ nechal se slyšet Nohavica.

Právě kvůli srdečnímu poutu populárního českého písničkáře a textaře ke Svojšicím bude na zdejším pódiu fanouškům zpívat a hrát tři hodiny. Vzhledem k výjimečné délce koncertu se návštěvníci mohou těšit na skutečně vyčerpávající reporotár ze všech období Nohavicovy tvorby. Chybět samozřejmě nebudou jeho největší hity jako Darmoděj, Zítra ráno v pět, Mám jizvu na rtu či Kometa, které již takřka zlidověly.

Do Svojšic Nohavica zavítá společně se svým kamarádem, pianistou a akordeonistou z Polska Robertem Kusmierskim. Oficiálním hostem večerního programu pak bude Pavel Plánka, hráč na bicí a perkuse. Koncert začíná ve 20 hodin, brány areálu se však otevřou již v 18 hodin. Vstupenky si lze zakoupit v prodejní síti TicketPortal za 470 Kč.

Pořadatelé doporučují objednávky vstupenek včas, vzhledem k omezené kapacitě svojšického areálu a tříhodinové stopáži koncertu totiž očekávají, že brzy bude vyprodáno. Více informací najdete na webu www.nohavica.cz

Jaromír Nohavica je významný český folkový písničkář, textař, libretista, osobitý zpěvák, skladatel a kytarista. Hraje také na heligonku. Pochází z Ostravy. První píseň napsal již v osmi letech. Na kytaru hraje od svých...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Svojšice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Jarek Nohavica

Ubytování U PalukůChrudim (13.8 km)

Residence ArxChrudim (14.8 km)

Zámek Hostačov (Chateau Hostačov)Golčův Jeníkov (15.2 km)