Ekompilace 2016 s Tata Bojs a Zrní

Ekompilace 2016 s Tata Bojs a Zrní

Adresa:

Vysoké Mýto

Termín: 27.8.2016
Vstupné:

zdarma

Žánr: koncertyEkompilace

Umělci: Tata bojsZrní


Projekt Ekompilace letos proběhne již po čtvrté a návštěvníky čeká spoustu novinek. Kromě další edice stejnojmenného CD se můžete na sklonku léta těšit na šest jednodenních festivalů s doprovodným programem a vstupem zdarma.

Pro letošní rok Ekompilace zaznamenává několik podstatných změn, které souvisí s vývojem celého projektu. Nemění se tradiční stavební kameny projektu, tedy podpora třídění odpadu, recyklace a v neposlední řadě také podpora zajímavých hudebních kapel. Jinak bude změn mnoho a to především směrem k bohatšímu programu a vyžití pro návštěvníky akcí. 

V každém městě bude připraven již od odpoledních hodin edukační doprovodný program. Zábavnou formou se vy a třeba i vaše děti, prostřednictvím lektorů samosebou.cz, leccos dozvíte o životním prostředí nebo se pobavíte u hudební recyklace ve formě Live jukebox stage, či bubenického workshopu. 

Tata Bojs je česká, resp. pražská alternativní hudební skupina, vznikla v roce 1988. Zakládajícími členy jsou Mardoša a Milan Cais, ve stálé sestavě hrají i Vladimír Bár, Dušan Neuwerth a Jiří Hradil. Jejich Nanoalbum získalo v...
Zrní je pětičlenná kapela z Kladna. Ve stejném složení jsou spolu již od roku 2001. Jejich hudba je něco mezi rychlým městem a mlžným lesem – osobitá, vynalézavá, hravá, dynamická, barevná a plná emocí. Z pódia z nich energie...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Ekompilace 2016 s Tata...

U tří jasanůLuže (12.4 km)

Residence ArxChrudim (25.6 km)

Ubytování U PalukůChrudim (26.6 km)