Přejít na stránky Ticketpro.cz

Sesame Street live!

Adresa:

Pardubice, Sukova třída 1735

Termín: 19.3.2015

19březen čtvrtek 01:00

Žánr: ostatní akcepřednáškypro dětisetkánídětské


Příběhy veselých postaviček, přátel ze Sezamové ulice, tak dobře známé všem malým dětem i jejich rodičům z televizního vysílání, ožijí na českých pódiích. Elmo, Keksík, Bohoušek, Ernie, pták Buk, Zoe, popletený pan Nudlička a další předvedou veselou show.

SESAME STREET LIVE! ELMO MAKES MUSIC

Elmo hraje dětem

Příběhy veselých postaviček, přátel ze Sezamové ulice, tak dobře známé všem malým dětem i jejich rodičům z televizního vysílání, ožijí na českých pódiích. Elmo, Keksík, Bohoušek, Ernie, pták Buk, Zoe, popletený pan Nudlička a další předvedou veselou show plnou písniček, tancování, vtipných scének a nekončící legrace, to vše v pořadu Sesame Street Live!

S kvalitním českým dabingem, ale i s možností poslechu v originálním znění v anglickém jazyce pomocí pronajatého technického zařízení bude toto setkání s důvěrně známými plyšovými kamarády jistě pro všechny děti nezapomenutelný zážitkem a pro rodiče příležitostí strávit se svými ratolestmi společné chvíle při inteligentní zábavě daleko od počítačových her a nicneříkajících seriálů.

Televizní show pro děti Sesame street (v české verzi Sezame, otevři se či Sezame, pojď si hrát), slaví letos již 45. výročí. Její tvůrkyně Joan Ganz Cooney se původně domnívala, že se bude vysílat maximálně rok, ale „sezamáci“ běží dodnes - již ve 140 zemích světa. Úspěch byl prakticky okamžitý, pořad přinášel dosud neviděnou kombinaci zábavy a vzdělání, vštěpoval malým divákům sociální a stravovací návyky, citlivě je seznamoval s kritickými životními situacemi a nadto nabízel notnou porci ztřeštěné zábavy. 1970 tvůrci získali několik cen včetně tří Emmy, v roce 1995 Sesame Street obdržel dvě ocenění Peabody Awards. „Sezame, otevři se“ totiž představoval v mnoha aspektech televizní revoluci. V době, kdy vznikal, rozhodně nebylo běžné, aby se na dětském vysílání podíleli vědečtí pracovníci, sociologové, aby byl každý krok při práci podroben pečlivému výzkumu a četnému testování. U nás uvedla show Česká televize poprvé v roce 2002.

O nesmírné popularitě seriálu hovoří i dlouhý seznam známých osobností, které si v průběhu let v  Sesame Street zahrály nebo zazpívaly: například Ben Stiller, Robert De Niro, Liam Neeson, Andrea Bocelli, Johny Cash, Susanne Sarandon, Paul Simon, Ray Charles, Bruno Mars, Norah Jones, Diana Krall, Stevie Wonder, Halle Berry, Jude Law nebo Robin Williams.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Sesame Street live!

Ubytování U PalukůChrudim (9.9 km)

Residence ArxChrudim (10.3 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.4 km)