Benefiční hudební festival Slatiňany

Benefiční hudební festival Slatiňany

Adresa:

Slatiňany, Zámecký park 1

Termín: 10.6.2023
Vstupné:

370,- Kč, permanentka 350,- 330,-

10červen sobota 19:00

Žánr: koncertyvážná hudba klasika opera muzikál zámek benefiční festival open air hudební festival hudba pod širým nebem Slatiňany


Benefiční Hudební festival Slatiňany První ročník hudebního festivalu se uskuteční ve třech červnových sobotách v jedinečně krásném a intimním prostoru zámeckého nádvoří. Věříme, že kombinace prostředí, uměleckých fotografií a nabídky krásných, kvalitních a rozmanitých hudebních koncertů přinese posluchačům naprosto ojedinělý zážitek. Každý návštěvník si také může odnést uspokojení z toho, že zakoupením vstupenky přispěl na dobrou věc. 10. 6. 2023 v 19 hodin - Andrea Kalivodová a Jakub Pustina, klavírní doprovod: Marta Vašková.

Skvělí operní pěvci, v jejichž podání zazní nejznámější operní árie, dueta, písně a muzikálové melodie. Během všech koncertů proběhne prodejní výstava fotografií Jana Kočičáka Kočího, amatérského fotografa, který je ceněn v tuzemsku i v zahraničí. Zabývá se sociálními tématy, dokumenty, reportážemi a street fotem. Na akci je zajištěn prodej občerstvení a suvenýrů. Lze platit pouze hotově. Na každého návštěvníka čeká i malé překvapení! Benefice: 30% finančních prostředků z každé vstupenky věnujeme Domovu sociálních služeb Slatiňany, který je využije na pořízení nových terapeutických prvků do relaxační místnosti Snoezelen. K tomuto účelu byl zřízen transparentní účet u ČS, č.ú.: 6438976339/0800, na který můžete také přímo přispět. Děkujeme.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Slatiňany

Podobné akce