Šestý ročník populárního rodinného festivalu, který myslí nejen na dospělé, ale stejně tak i na děti, zůstane v roce 2023 věrný Vranovu, Seči a Veselí nad Lužnicí. Příští rok to rozbalí na břehu přehrad hvězdy jako WOHNOUT, Horkýže slíže, Pokáč, UDG a mnoho dalších.

Vytáhněte celou svou rodinu a prožijte dva pohodové festivalové dny u vody.  Oblíbený Přehrady FEST odtajnil své interprety. V roce 2023 rozezní Vranov, Seč a Veselí nad Lužnicí WOHNOUT, MIG 21 nebo Pokáč!

První tři srpnové víkendy nadcházejícího léta budou patřit koncertům u vody. Prázdninová série odstartuje 4.–⁠5. 8. na břehu nádrže ve Vranově nad Dyjí, 11.–⁠12. 8. pokračuje na přehradě Seč, 19. 8. pak ve Veselských Pískovnách. Pohodovou atmosféru na všech zastávkách zajistí na plážových pódiích skupina Wohnout s notoricky známými písněmi jako například Svaz českých bohémů, slovenští rockeři Horkýže slíže nebo kapela UDG s hity Hvězdář či Někam ven. S texty bavící všechny generace dorazí písničkář Pokáč, který nedávno úspěšně vyprodal O2 arenu. Hlavní sestavu programu doplní další výrazná jména české hudební scény – NEBE, ATMO music, Jakub Děkan, Sofian Medjmedj a Byt číslo 4.

Kromě našlapaného seznamu účinkujících se Přehrady FEST může pochlubit neméně bohatým doprovodným programem, který zaručí pořádnou porci letní zábavy. Chybět nebude ani program pro nejmenší – oblíbená Pigyáda s prasátkem PiGy. Na Vranově se návštěvníci mohou těšit na lanový park, paintball, bumperball, vodní fotbal, aquazorbing, vodní skluzavku, půjčovnu koloběžek, kol, elektrokol, šlapadel i elektrolodí. K dispozici budou veslice, kanoe, kajaky a další plavidla, odvážnější kapitáni mohou vyrazit za doprovodu instruktora na plavbu jachtou. Na zbylých zastávkách rodinného festivalu bude možné brázdit hladinu na paddleboardu nebo na lodičkách. Seč pak nabízí adrenalinový zážitek v podobě wakeboardu. 

Akční vstupenky jsou právě k dostání v síti xticket. Pořadatelé zároveň spouští předprodej ubytování a doporučují neváhat s nákupem. Ubytování mizí pod rukama.

VÍCE INFORMACÍ ZDE

Wohnout je česká hudební skupina z Prahy. Tvoří ji bratrská dvojice Jana a Matěje Homolových, baskytarista Jiří Zemánek a bubeník Zdeněk Steiner.
Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...
Historie kapely sahá až do roku 1996, kdy se spolužáci z ústeckého gymplu Jugi (Tomáš Staněk) a dvojčata Petr a Pavel Vrzákovi začínají potkávat na zkouškách ve sklepě u Vrzáků doma. Další roky jsou ve znamení personálních...
Horkýže Slíže je slovenská hudební skupina z Nitry, která vznikla v roce 1992. Dvakrát získala platinovou desku. Jejich hudba je označována jako punková, punk rocková, nebo jednoduše rocková.
Atmo music je libereckým hudebním projektem jehož hlavními členy jsou rapper
Kapela Nebe vyjela v první polovině roku 2014 na Siluety tour společně s plzeňskou kapelou Mandrage. V červenci a srpnu byla pak nepostradatelnou součástí Kryštof kempů. Mezi tím stačila vydat také novou desku s názvem Než se...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Seč

Podobné akce

25květen sobota 13:00

7čer - 8čercelý den

Spring BassJam 2024

, Autokemp Hluboký u Holic Festival

8červen sobota 14:00

Spring BassJam 2024

, Autokemp Hluboký u Holic Festival