Mig 21 - Svitavy

Mig 21 - Svitavy

Adresa:

Svitavy, Wolkerova alej 92/18

Termín: 8.10.2021

8říjen pátek 20:30

Žánr: koncertypop turné nové album Svitavy

Umělci: Mig 21


Skupina Mig 21, která sama sebe nazývá jako "chlapecká, taneční, pěvecká a striptérská skupina z Prahy 5-Smíchova", chystá po sedmi letech nové studiové album “Džus noci”. V pořadí již pátá řadová deska, z nichž všechny dosud dosáhly minimálně platinového ocenění, bude obsahovat 12 skladeb.

Kdy: 8. 10. 20:30., SVITAVY, FABRIKA

Objeví se zde nové skladby i singly, které vznikaly v průběhu posledních let a kapela je již hraje na svých koncertech, a tak písně jako “Svoboda není levná věc”, “Hurá”, “Hyjé!”, “Hej kámo” nebo “Těsně vedle sebe” už fanoušci znají v klipové či streamingové podobě. Albovou novinku Džus noci uvede na trh singlovka “Hádej, co žena žádá”, ke které vzniká animované lyric video pod taktovkou předního stage/graphic/video designera Matyáše Vordy, kterého budou hudební fanoušci znát především z kapely Mandrage.

Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Mig 21 - Svitavy

Zámek LetoviceLetovice (24.8 km)

Wellness hotel BozeňovMaletín (26.9 km)

Wellnesscentrum OhradaLetovice (27.1 km)