Lughnasad 2021

Adresa:

Nasavrky, Nasavrky 409

Termín: 30.7.2021 31.7.2021

30čvc - 31čvc celý den

Žánr: ostatní akce


Poslední červencový víkend přijeďte společně s Kelty oslavit už 15. ročník festivalu Lughnasad v Zemi Keltů v Nasavrkách. Za branami Země Keltů se opět usídlí Keltové a ožije celá vesnice.
Čeká vás bohatý program k 15. narozeninám festivalu. Těšte se na irskou hudbu a tance, řemeslné workshopy a prodej krásných výrobků, přednášky, dobré jídlo a pití, hry pro rodiny s dětmi, ale hlavně klání Keltů v disciplínách, které si může zkusit každý a není se čeho bát :)

A víte, že stopy Keltů je možné nalézt po celé Evropě? No a Česko není výjimkou. Každoročně přijíždí na Lughnasad do Nasavrk i kmeny z různých koutů Evropy - loni i letos tomu bohužel zabrání Covidová situace. Ale i tak bude velkolepý program se spoustou novinek.

Těšíme se na vás na 15. ročníku festivalu, bude to současně 5. rok na skanzenu v Zemi Keltů. Novinek bude opravdu hodně - skvělá podiová produkce, krásný merch festivalu, uzamykatelné skříňky, dražba nejlepších řemeslných výrobků a také hlavní projekce filmu který byl natočen přímo pro Lughnasad 2021. Už nyní si můžete stahovat mobilní aplikaci pro přehled o programu festivalu, aplikace Lughnasad.

Předprodej potrvá až do 23.7.2021. Uvidíme se v Zemi Keltů, Nasavrky.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Lughnasad 2021

Residence ArxChrudim (12.8 km)

Ubytování U PalukůChrudim (13 km)

U tří jasanůLuže (19.3 km)