Dolní Morava Open Air

Dolní Morava Open Air

Adresa:

Dolní Morava, Velká Morava 132

Termín: 13.8.2021
Vstupné:

každý koncert 490 Kč

13srpen pátek 20:30

Žánr: festival hudební festival pop rock open air koncert pod širým nebem Dolní Morava

Umělci: MiraiTomáš KlusMig 21


Že se hudba o poznání lépe užívá ve společnosti druhých se budou letos v létě moci na vlastní uši přesvědčit všichni návštěvníci Dolní Morava Open Air. Během prázdnin do horského resortu Dolní Morava, do areálu U Slona, zavítají hned tři hvězdy české populární hudební scény. Těšit se můžete nejen na letní výlet do hor, ale také na Tomáše Kluse, MIG 21 a skupinu MIRAI.

Všichni milovníci přírody a hudební fanoušci se mohou těšit na jedinečná vystoupení. Hned první prázdninový víkend, 4. července vystoupí Jiří Macháček a jeho MIG21, další víkend se zase údolím rozezní kytara Tomáše Kluse. Termín 13. srpna bude patřit frýdecko-místeckým rodákům, skupině MIRAI. Kvalitní hudba a nádherná příroda se snoubí na Dolní Morava Open Air.

4. července Mig 21
11. července Tomáš Klus
13. srpna Mirai

Resort Dolní Morava je ideálním místem pro aktivní, zážitkovou dovolenou. Vedle horské a bobové dráhy mohou milovníci panenských hor navštívit Stezku v korunách stromů nebo naopak sestoupit 450 metrů podzemí do Stamichanovy štoly. Komu nestačí lehká horská turistika může své síly otestovat v adrenalin parku nebo nabrat kilometry v trail parku.
Naplánujte si dovolenou na horách včas a užijte si letní dny obklopeni rodinou a přáteli, ve společnosti předních českých kapel.

Kapela, složená ze tří členů, vznikla v roce 2014 na základech členů skupiny Dolls in the factory (Šimon Bílý a Mirai Navrátil), kteří chtěli věci posunout novým směrem vůči českému publiku, k této dvojici se záhy přidal...
Mig 21 je česká rocková hudební skupina, jejímiž členy jsou Jiří Macháček (zpěv), Pavel Hrdlička (klávesy), Jan Hladík (bicí), Tomáš Polák (kytara) a Tomáš Kurfirst (baskytara). Charakteristickým znakem jejich textů je...

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubický kraj Akce v obci Dolní Morava

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dolní Morava Open Air

Sport Hotel - Dolní MoravaDolní Morava (276 metrů)

Srub MidlaČenkovice (14.9 km)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (18.8 km)