Výstava, motoristický sraz, kurzy bezpečné jízdy a anketa Motorvize Fans Award 2019

Adresa:

Pardubice, U Trojice 2822

Termín: 9.11.2019
Vstupné:

zdarma

9listopad sobota 09:00

Žánr: výstavy


MOTORVIZE Fans Award 2019: výstava nejzajímavějších motoristických novinek roku, motoristický sraz, kurzy bezpečného ovládání vlastního vozu, semináře se zkušenými redaktory a anketa čtenářské auto roku, to vše už 9.11. v areálu ÚAMK v Pardubicích. Pátý ročník „výročního dne MOTORVIZE“ bude ještě více významný než ostatní roky.

Těšit se můžete na Fans Award, kterého se tentokrát budou účastnit nejen čtenáři MOTORVIZE.cz, Autohled.cz, #HORIZONTFULL a Expressauto.cz, ale i široká veřejnost. V první řadě čeká všechny účastníky motoristický sraz, kde budou moci přijet ukázat své auto, prohlédnout si vystavená auta ostatních. Nebude chybět výstava nejžhavějších novinek z motoristického světa. Exponáty budou veřejně přístupné pro prohlédnutí a každý bude moct exponáty hodnotit dle statického dojmu do ankety Čtenářské auto roku. I na místě bude možné se registrovat do „odborné poroty“ čtenářů, v rámci níž se vybraní budou moci zúčastnit plnohodnotného testování a rozhodnout o svém vítězi. Ponoří se na chvíli do kůže redaktora a ohodnotí auto dle hodnotících standardů.

Zcela premiérově se sdružují odborníci a zkušení jezdci, aby pro vás přichystali i kurz bezpečného ovládání vlastního vozu. Vyzkoušíte si nouzové brzdění, úhybný manévr, jízdu zručnosti a najdete čistou stopu při průjezdu zatáčkou. A na závěr všechny čeká nejedna panelová diskuze se zkušenými redaktory na aktuální motoristická témata. Zástupci zúčastněných redakcí budou navíc připraveni odpovídat na všechny vaše dotazy a pomoci s téměř jakýmkoliv motoristickým tématem. To není vše, celá akce se letos koná pod záštitou Ministra dopravy (JUDr. Vladimír Kremlík), klubu motoristických publicistů a Syndikátu Novinářů (Prahy a Středočeského kraje). Toto vše, a ještě něco navíc váš čeká 9.11.2019 na Sportovním a výcvikovém areálu ÚAMK v Pardubicích. Budeme se těšit na vás všechny těšit.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Výstava, motoristický...

Ubytování U PalukůChrudim (10 km)

Residence ArxChrudim (10.5 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (20.2 km)