Bonjour Pardubice

Bonjour Pardubice

Adresa:

Pardubice

Termín: 31.10.2018 21.11.2018

31říj - 21lis celý den

Žánr: festivalyvernisáž výstava kultura


rvní ročník festivalu Bonjour Pardubice! pořádaný Francouzskou aliancí od 31. 10. do 21. 11. v Pardubicích. Neváhejte přijít na zahajovací akci -vernisáž výstavy s názvem "Zrod československých legií" dne 31. 10. v 18h. Tato akce bude oslavou festivalu a zároveň připomínkou stoletého vzniku Československa.

Přijďte se setkat s francouzskou kulturou ve všech koutech Pardubic. Jednou v Automatických mlýnech, podruhé v Krajské knihovně nebo také na legálních zdech Na Slovanech! Od 31. října do 21. listopadu zanechte své kufry doma, výlet do Francie se koná přímo u vás. Budete moci ochutnat francouzskou kulturu v takových formách, které jste ještě neviděli! Výjimeční umělci z Francie přijíždí do Pardubic, aby vám představili DJ Francii, Street art Francii, nebo také komiksovou Francii! Nezapomeneme ani na oblíbené jídlo Francouzů. Nejlepší na tom všem je, že můžeme sdílet společně oslavy mezi francouzskou kulturou a naším krásným městem Pardubice.

“Francouzsko-český” zní velmi melodicky, jak se budete moci přesvědčit během jedinečného divadelního představení, nebo na barevném kreativním ateliéru.
Váš diář bude plný k prasknutí, takže si hlavně nezapomeňte zamluvit svá místa co nejrychleji, protože by byla velká škoda zaspat kohoutí kokrhání!

Podrobný program celého festivalu:

https://www.francouzstina-pardubice.cz/BONJOUR-PARDUBICE-2018?lang=cs

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce