Terakotová armáda v Pardubicích

Terakotová armáda v Pardubicích

Adresa:

Pardubice, třída Míru 60

Termín: 1.9.2018 30.11.2018
Vstupné:

150 Kč, Rodinné 350Kč

1zář - 30lis celý den

Žánr: výstavy


Výstava Terakotové armády v Pardubicích Výstava Terakotová armáda – Odkaz prvního císaře vám nabídne úžasný pohled do hrobky prvního čínského císaře Čchin Š'-chuang-ti. Výstava se bude konat v Machoňově pasáži v Pardubicích. Výstava Terakotová armáda – Odkaz prvního císaře nabídne úžasný pohled do hrobky prvního čínského císaře Čchin Š'-chuang-ti, který dokázal sjednotit Čínu a ukončil tak období chaosu mezi všemi čínskými státy.

Jeho terakotová armáda se označuje jako „osmý div světa“ a nedaleko města Xi´an, kde byla objevena císařská hrobka, se nachází více než 8 tisíc terakotových soch s motivem vojáků či koní s dřevěnými povozy. V interaktivní výstavě se dozvíte o životě prvního čínského císaře, prohlédnete si detailně propracované hliněné vojáky a koně v životní velikosti. Výstavu navštívilo už více než 50 000 lidí v ČR, buďte mezi nimi i vy. Akce se koná pod záštitou 1. náměstka hejtmana Romana Línka, primátora města Pardubice Martina Charváta a ministryně pro místní rozvoj Kláry Dostálové. Výstava proběhne v Machoňově pasáži s Pardubicích v termínu 1.9. - 30.11. 2018. Vstupenky na výstavu je možno zakoupit na místě.

Vstupné: Základní vstupné: 150 Kč Zlevněné vstupné: 120 Kč (důchodci 65+, studenti 15+) Děti 6-15let; ZTP : 60 Kč Rodinné vstupné: 350 Kč (2x dospělý až 4x děti do 15let) Organizované skupiny od 15 lidí: 90 Kč / osoba 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Galerie a muzea - Pardubice Akce v obci Pardubice

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Terakotová armáda v...

Ubytování U PalukůChrudim (9.5 km)

Residence ArxChrudim (9.9 km)

Restaurace Evergreen Nové AdalbertinumHradec Králové (19.7 km)