Hanácké benátky 2018

Hanácké benátky 2018

Adresa:

Litovel, nám. Přemysla Otakara

Termín: 9.6.2018
Vstupné:

150

9červen sobota 10:00

Žánr: festivaly


Den plný hudby a zábavy pro malé i velké. Na letošním ročníku se zabaví celá rodina. Začínáme dopoledním programem pro děti, který zahájí zábavná a hravá show s názvem: LEGRÁCKY A ŠPRŤOUCHLATA S TOMEM A JERRYM.

První dva koncerty se budou líbit mladšímu publiku, budou totiž patřit mladým, talentovaným a úspěšným muzikantům. Jako první zazpívá SEBASTIAN a hned po něm ADAM MIŠÍK. V polovině odpoledne se naladíte na slovenskou rockovou legendu TUBLATANKA a jejich hity Láska drž ma nad hladinou nebo Rande so svojim mestom. Vychladnout Vás nenechá ani další originální kapela ARRHYTHMIA, která ve složení čtyř violloncelistů s jedním bubeníkem hraje největší rockové, metalové a popové hity z celého světa.

Jako předposlední zazpívá velmi známá česká zpěvačka ANNA K., zazní osvědčené hity, které všichni znáte i silné písně z nového alba Světlo. Závěr bude patřit popové kapele ze Šumperska O5 A RADEČEK. Od nich uslyšíte hitovky jako Vloupám se, Praha nebo Máš mě na svědomí.

Bude také připraven bohatý doprovodný program pro malé i velké nejen na náměstí a v parku Míru, ale i na jiných místech v Litovli. Nebude chybět jarmark, farmářské trhy, atrakce a zábavné soutěže pro děti, dobrodružná projížďka na pramici pod náměstím, nebo ohňostroj.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Litovel

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hanácké benátky 2018

Selský DvůrŠtěpánov (12.2 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (17.5 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (17.5 km)