Barvám Neutečeš 2018 - Olomouc

Barvám Neutečeš 2018 - Olomouc

Adresa:

Olomouc, Wolkerova 37/17

Termín: 5.5.2018

5květen sobota 09:00

Žánr: sport


Fenomenální barevná show - to je Barvám Neutečeš! Zažij nejbarevnější běh svého života :) Den, kdy se staneš součástí akce plné barev, skvělé nálady, přátelství, rodinné pohody a nezapomenutelných zážitků. Běh, ve kterém není hlavním motivem rychlost, ale především zábava. Děti, teenageři i dospělí, mladí i staří, jednotlivci, skupiny či rodiny s dětmi - zúčastnit se může opravdu každý!

Vyraž na trasu dlouhou 5km během či chůzí a #barevnytym Tě v 5 barevných zónách zasype barvami. Máš spoustu možností: Chceš překonat sám sebe a posunout své sportovní limity? Běž! Chceš vypnout od každodenních starostí a všedností? To je přesně akce pro Tebe! Chceš si užít zábavný den spolu s přáteli či rodinou? Pojď do toho! Chceš se setkat s VIP lidmi, youtubery nebo prostě spontánně poznat nové přátele? Běž s nimi a seznam se! Máš na to 5kilometrů #barevnepratelstvi

Nuda? Tu zde nehledej! Kromě atraktivní běžecké části Tě čeká i bohatý doprovodný program, včetně tradičního hromadného výhozu barev. Jednoduše, opravdu BARVÁM NEUTEČEŠ!

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Barvám Neutečeš 2018...

Theresian Hotel & SpaOlomouc (425 metrů)

Restaurace ARIGONEOlomouc (975 metrů)

Theatre HotelOlomouc (3 km)