Bassound: Mind Vortex (UK)

Termín: 19.5.2017
Vstupné:

200 Kč

19květen pátek 20:00

Žánr: koncertyjazzsoulfunk


Za necelý měsíc přijede do Mohelnice rozpumpovat krev v žilách dvojice z Velké Británie, která je členem nejpopulárnějšího dnb vydavatele RAM Records.

Bassound crew si připravila překvapení nesoucí jméno Mind Vortex. Počátky drum and bass hudby v této dvojici zanechaly šamanský stav, který ovlivnil i jejich jméno. Toto duo opustilo tehdejší kapelu, přešlo přes jazz, soul a funk. Jejich nynější skladby jsou tak silné, že vás nenechají sedět na místě. Získali si nespočet fanoušků a se svými sety hrají po celém světě. Jejich hudba je specifická svým jedinečným a originálním zvukem.

Mind Vortex bude první zahraničním hostem a u toho nesmíš chybět! Další, kdo přijde na tuto dnb párty je Slovenský velice nadupaný producent L PLUS, zástupce Technique Recordings. Na scéně dnb působí téměř 20 let. Na konci roku 2007 podepsal skladbu "Middle East Sun", která se dostala do mixážních sérií Andy C 'Nightlife 4' a byla vydána na nahrávkách RAM. Od té doby hrají jeho tracky nejlepší DJs z celého světa. Po delší době do Mohelnického KD zavítá také Volume Plus feat. Lifesize MC/UK. Support doplní domácí Bassound crew a hosté.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Hudební kluby - Olomoucký kraj Akce v obci Mohelnice

Podobné akce

9prosinec pondělí 19:00

Ubytování v okolí akce Bassound: Mind Vortex...

Wellness hotel BozeňovMaletín (9 km)

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (22.1 km)

Selský DvůrŠtěpánov (25.4 km)