Dětský vánoční jarmark na hradě Šternberk

Dětský vánoční jarmark na hradě Šternberk

Adresa:

Šternberk, Horní náměstí 6

Termín: 10.12.2016
Vstupné:

30 Kč

10prosinec sobota 10:00

Žánr: ostatní akcepro děti


Vrcholem adventu na hradě Šternberk bude tradiční DĚTSKÝ VÁNOČNÍ JARMARK, který se uskuteční v sobotu 10. 12. 2016. Začátek je naplánován na 10 a konec na 16 hodin.

Výroba vánočních ozdob a dekorací, svícnů, svíček, malování na sklo či zdobení perníčků. To je jen krátký a neúplný výčet tvořivých dílniček, které budou pro děti i rodiče připraveny v rámci dětského jarmarku. Vše si budou moci návštěvníci osobně vyzkoušet a naučit se něco nového. Dílničky vedou profesionální i amatérští řemeslníci a umělci. Vstup na jarmark činí 30 Kč, děti do 3 let mají vstup zdarma. Jednotlivé dílničky se hradí samostatně.

V rámci jarmarku budou připravené Vánoční prohlídky hradu. Začátky prohlídek jsou vždy v celou hodinu, první v 10 a poslední v 15 hodin. Interiéry hradu jsou vyzdobené v duchu vánoc. Uvidíte historické betlémy, vánoční stromečky, hračky a letos i historické panenky ze soukromé sbírky paní Zdeny Petrůjové. Při zakoupení vstupenky na prohlídku hradu je vstup na dětský jarmark zdarma.

Naplánujte si na sobotu 10. 12. 2016 návštěvu hradu Šternberk, kde se uskuteční DĚTSKÝ VÁNOČNÍ JARMARK. Užijete si den plný tvořivých dílniček a pravé vánoční nálady. Těšíme se na vaši návštěvu.

Vstupné:

  • dětský jarmark: 30 Kč
  • tvořivé dílny se platí samostatně

Vánoční prohlídky hradu:

  • plné: 110 kč
  • snížené: 75 Kč
  • rodinné: 295 Kč
  • Vstup na jarmark při zakoupení vstupenky na prohlídku zdarma.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Dětský vánoční...

Selský DvůrŠtěpánov (6.1 km)

Restaurace ARIGONEOlomouc (15.8 km)

Theatre HotelOlomouc (16 km)