Den zdraví Šumperk je již třetí ročník úspěšné akce. 8. října 2016 od 9 až 22 hod se pod jednou střechou Domu kultury Šumperk setkají přednášející, cvičitelé, lektoři, prodejci zdravého jídla, pití i všeho, co je s našim zdravím spojené. Ale hlavně, je to možnost se setkat s podobně smýšlejícími lidmi, kteří mají zájem o své zdraví pečovat, udržovat a vzdělávat se.

Nechte se inspirovat přednáškami, zacvičte si podle svého gusta, relaxujte a dobijte si baterky... Program je letos opravdu bohatý a každý si najde to své. Do foyer je vstup volný. Najdete zde řadu stánků, prodejců a inspirativní zboží. Můžete ochutnat polévky, saláty či zdravé zákusky. Zkuste se nechat ostříhat, či pomalovat hennou - zajištuje Ekokadeřnictví Zelená hlava. Najděte si svého poradce zdraví, či konzultujte zdravé hubnutí.

Své obrazy a díla zde vystaví Jarmila Krňávková Brablcová a Johanka Vlková, která je i autorkou malby - tváře celého festivalu. Ve foyer je vstup volný a může přijít opravdu každý. Ve velkém sále proběhne hlavní program celého festivalu. Můžete se těšit na cestopis o banánové cestě po Panamě a Kostarice v podání nadšené propagátorky fairtradových obchodů - Pavly Kotíkové. O významu dechu k nám přijede povídat Gultunga Ganjuur.

Jak se obejít bez brýlí, nebo si alespoň zlepšit zrak poradí Jana Pozlovská. Úspěšný dokumentární film Hormonální akvárium k nám přiveze režisérka a dokumentaristka Tereza Tara. Antonín Baudyš, známý astrolog a osobní poradce vás jistě zaujme přednáškou Psychologie úspěchu. Paralelně budou v klubovnách DK probíhat další přednášky - klubovna č.1 je věnována praktickým workshopům ( vedou Michaela Meera, Kateřina Juřenčáková, Karel Richard Marinov, Libuše Novotná), klubovna č.2 je o zdravé domácnosti a inspirativním vaření (Petra Harazimová, Marcela Závodná), klubovna č. 3 je věnována tématu děti (Zděňka Janhubová, Lenka Drobotun, Johanka Vlková, Jana Žouželová). Letos je připravený i bohatý program pro děti.

Během celého dne v tělocvičně Dk mohou děti navštívit minidiskotéku, zkusit si pohádkovou dramatiku, čeká je lekce jógy pro děti či si mohou zahrát na bubny, fujarky, xylofony a zazpívat. A v dalších prostorách tělocvičen si můžete přijít zacvičit na aerobic, shakti naam jogu, vinyasa jogu, jin jogu, tribal dance, port de brase, zatančit kruhové tance, zažít rodinné konstelace a další.... Závěr celého festivalu od 20.00 hod ve velkém sále bude patřit Gabriele Filippy a Patriku Kee a jejich Léčivému divadlu. Budete moci vidět představení Dar z nebes. Příběh, který začal slzami... Program je opravdu bohatý a věříme, že každý si může najít svou cestu ke zdraví a sám k sobě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Den zdraví Šumperk 2016

Wellness penzion U JirsákaŠumperk (1 636 metrů)

Wellness Hotel DianaVelké Losiny (8.5 km)

Villa AurelieVelké Losiny (8.6 km)