Infopoint Živé knihovny

Infopoint Živé knihovny

Adresa:

Olomouc, Denisova 47

Termín: 10.10.2016

10říjen pondělí 12:30

Žánr: ostatní akceknihy


Srdečně zveme do infopointu ŽIVÉ KNIHOVNY!

KDY: 10.10. 2016 od 12:30 do 17:30 KDE: vstupní prostor Zbrojnice - Knihovny Univerzity Palackého. CO JE ŽIVÁ KNIHOVNA: speciální typ knihovny, kde namísto papírových knih najdete tzv. živé knihy. „Čtení“ probíhá formou rozhovorů, při nichž „knihy“ nechávají nahlédnout „čtenáře“ do svých příběhů. Živá knihovna tak přináší možnost vstoupit do osobního kontaktu s tématy a lidmi, jež často známe jen zprostředkovaně, například z médií.

Jak může taková Živá knihovna vypadat? Fotogalerie zde: https://www.facebook.com/ARPOK.Olomouc/photos/?tab=album&album_id=1154865234556129 PROČ: sdílení pohledů na svět, životních zkušeností a příběhů pomáhá rozšířit obzory a vidět okolní svět trochu jinýma očima.

FUNKCE INFOPOINTU: osobně, interaktivně, nezávazně poskytnout informace o konceptu Živé knihovny (o co jde, jak funguje, co je cílem...) V případě, že Vás koncept Živé knihovny zaujme, rádi poskytneme informace, jak se zapojit a posílit řady našeho týmu (ať už jako nositel příběhu – „živá kniha“ či jako jeden z organizátorů – „knihovník“). Tak na viděnou ve Zbrojce! :) Tým Živé knihovny 

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Infopoint Živé knihovny

Restaurace ARIGONEOlomouc (180 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (731 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.3 km)