Rozvojový večer: Globální otázky kolem našich potravin

Rozvojový večer: Globální otázky kolem našich potravin

Adresa:

Olomouc, Denisova 47

Termín: 12.10.2016

12říjen středa 18:00

Žánr: ostatní akcezdarma


Milí přátelé, ARPOK, o.p.s. vás zve na rozvojový večer na téma „Globální otázky kolem našich potravin“. Akce je určena pro širokou veřejnost a je zcela ZDARMA!

Host rozvojového večera Tereza Čajková pracuje v Programu potravinové bezpečnosti analytického centra Glopolis. Vede mezinárodní projekt Menu pro změnu, zaměřený na vzdělávání o zodpovědné spotřebě potravin. Je spoluautorkou publikace „Jak naše talíře otáčí světem“. „Současná produkce potravin přispívá ke globálnímu oteplování více, než celý sektor dopravy. Ohrožuje životní prostředí i důstojné životní podmínky lidí po celém světě. Co je s globálním potravinovým systémem v nepořádku?

Můžeme v budoucnosti uživit 10 miliard lidí pomocí stávajícího zemědělského systému, nebo se potřebujeme vydat jinou cestou? A co vše dokážeme sami ovlivnit jako spotřebitelé?“ Těšíme se na vás ve středu 12. října 2016 v 18:00 v prostorách interaktivního muzea vědy Pevnost poznání Olomouc, partnera našeho cyklu.

Během akce budete mít možnost zakoupit fair trade výrobky a propagační předměty ARPOKu. Rozvojové večery v roce 2016 realizujeme díky podpoře individuálních dárců. Děkujeme! Tento Rozvojový večer je navíc pořádán v rámci kampaně Česko proti chudobě.

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Rozvojový večer:...

Restaurace ARIGONEOlomouc (180 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (731 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.3 km)