Evropský týden mobility 2016 v Kojetíně

Evropský týden mobility 2016 v Kojetíně

Adresa:

Kojetín, náměstí Republiky 1033

Termín: 10.9.2016 23.9.2016

10zář - 23zář celý den

Žánr: ostatní akcepro dětisoutěž


Město Kojetín se i letos zapojí do celoevropské akce „Evropský týden mobility“. Letošní rok nese téma „Chytrá a udržitelná mobilita - investice pro Evropu“ s heslem “Chytrá a čistá mobilita. Silná ekonomika“.

Mezi stěžejní akce letošního týdne bude zajisté patřit sobotní Cyklistická vyjížďka se starostou města Kojetína do Chropyně a Bezměrova (sobota 10. září 2016) s táborákem a programem na bezměrovském ranči. Dalším lákadlem především pro rodiče s dětmi bude určitě akce Pohádkový rybník Na Hrázi v Kojetíně (sobota 17. září 2016), kterou připravili pracovníci Domu dětí a mládeže Kojetín a Městského kulturního střediska Kojetín. Program láká na odpolední procházku okolo pohádkového rybníku, soutěžení a plnění různých úkolů a nástrah, které pro děti i rodiče zadají pohádkové postavičky...

Na koncert na nádvoři VIC Kojetín zve své posluchače dechový orchestr Základní umělecké školy z Kojetína (pátek 16. září 2016). Městská knihovna MěKS Kojetín si připravila pro starší děti také cyklistický výlet po okolí se zaměřením na historii našeho města Kam dojedeš aneb Tajemstvím opředená místa Kojetína 2 (pátek 23. září 2016).

Program je sestaven tak, aby si vybral každý a mohly se ho účastnit i celé rodiny! Srdečně zveme!

Program: http://mekskojetin.cz/evropsky-tyden-mobility/tyden-mobility-kojetin-2016

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomoucký kraj Akce v obci Kojetín

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Evropský týden...

Theatre HotelOlomouc (26.9 km)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (27.3 km)

Villa MemoriesZlín (27.5 km)