Hospodský kvíz - Majálesový speciál

Adresa:

Olomouc, Sokolská 48

Termín: 3.5.2016

3květen úterý 17:00

Žánr: ostatní akcedětskésoutěž


V rámci Olomoucký Majáles UP jsme pro vás připravili speciální díl populárního Hospodského kvízu o skvělé ceny a navíc ještě s benefičním rozměrem, neb celý výtěže ze zápisného poputuje na podporu olomouckého Dětského domova. A navíc, po kvízu pokračujeme koncerty, respektive na vás čeká Open Mic na cucky #15 (majálesový speciál).

Pravidla oblíbené vědomostní soutěže jsme mírně upravili a po únorovém úspěchu jsme situovali kvíz opět do Jazz Tibet Clubu. Soutěžit mohou týmy o maximálním počtu pěti členů. Počet týmů je omezen kapacitou klubu, takže stropem bude 20 týmů. Oproti klasickým 56 otázkám jich na vás bude čekat ve čtyřech kolech jen 44 otázek + bonusová otázka. A ceny jsme připravili hned pro pětici nejlepších týmů.

Těšit se mohou na odměny od UPointu, Majáles Univerzity Palackého a Jazz Tibet Clubu. Ragistrovat své týmy můžete níže v komentářích, a to v podobě: "Název týmu" a "počet členů v týmu". Zápisné je 30 Kč/osoba - veškerý výtěžek z akce poputuje na konto Dětského domova Olomouc! Kvíz bude moderovat muž nejpovolanější - Daniel Langer. Více o hospodských kvízech: www.hospodskykviz.cz

Tato akce již proběhla a není aktuální. V nabídce však máme mnoho jiných souvisejících akcí!

Kulturní centra - Olomouc Akce v obci Olomouc

Podobné akce

Ubytování v okolí akce Hospodský kvíz -...

Restaurace ARIGONEOlomouc (331 metrů)

Theresian Hotel & SpaOlomouc (820 metrů)

Theatre HotelOlomouc (2.1 km)